Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας διέκοψε τα δρομολόγιά του προς τις Σέρρες λόγω του τοπικού lock down

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας διέκοψε τα δρομολόγιά του προς τις Σέρρες λόγω του lock down. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Κώστας Πανταζής υπογράμμισε ότι το μέτρο είναι προσωρινό.

Συγκεκριμένα είπε ότι «έχει εφαρμοστεί στις Σέρρες το τοπικό lock down, είναι στο κόκκινο και απαγορεύονται οι μετακινήσεις των πολιτών εκτός νομού Σερρών. Συνεπώς τα δρομολόγια σε μας δεν εκτελούνται, πλέον, από Καβάλα για Σέρρες, όπως κι από το ΚΤΕΛ Σερρών για όλες τις διαδρομές εκτός νομού. Δεν πηγαίνουν πουθενά. Κάποιος που θα μπει στις Σέρρες μετά δεν θα μπορεί να βγει. Μόνο όσοι έχουν ειδική άδεια. Είναι οι επιπτώσεις του τοπικού lock down».

ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ

Για τα άλλα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας είπε ότι «διακόψαμε το πρωινό δρομολόγιο προς την Αθήνα. Όσο πάει η κίνηση πέφτει. Ο κόσμος αρχίζει να φοβάται και δεν ταξιδεύει πολύ. Αν και του παρέχουμε όλη την ασφάλεια δεν ταξιδεύει. Και πάλι καλά που δεν έχουμε φτάσει στο σημείο των Σερρών, της Κοζάνης και της Καστοριάς που εκεί μιλάμε για μεγάλη καταστροφή.

Υπάρχει κι ο κίνδυνος να μπει η Θεσσαλονίκη στο κόκκινο και γίνει lock down, θα κλείσουν όλοι οι νομοί που συνδέονται με τη Θεσσαλονίκη. Θα είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Σφίγγει ο κλοιός.

Έχουν πληγεί πάρα πολύ κλάδοι και μάλιστα ανεπανόρθωτα. Παρακαλάμε να μην μπούμε και εμείς σε μία τέτοια κατάσταση. Όσο το δυνατόν να μπορέσουμε να το αποφύγουμε. Τουλάχιστον να κινούμαστε. Διαφορετικά, με lock down, όταν ένα χτύπημα σε βρίσκει αδύναμο, σε αποτελειώνει».

Πρόσθεσε ότι «η επιβατική κίνηση κάθε μέρα μειώνεται. Ο κόσμος που πηγαίνει το πρωί στη δουλειά του και το μεσημέρι επιστρέφει, αποτελούν τα δρομολόγια που έχουν την κίνηση. Όλα τα άλλα δρομολόγια  την υπόλοιπη μέρα είναι άδεια.

Οικονομική ενίσχυση θα έχουμε  αυτήν που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών. Την αποζημίωση των θέσεων που χάνουμε, αλλά θα είναι ένα ποσό πολύ πιο μικρό από αυτό που ζητήσαμε. Το περιμένουμε εδώ και ένα μήνα και θα είναι κάτι που θα μπορέσει να κλείσει κάποιες τρύπες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *