Το Σάββατο θα ξεκινήσουν τα θερινά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας

Το Σάββατο θα ξεκινήσουν τα θερινά δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας ενώ αυξάνονται σε 7 τα εξπρές δρομολόγια για Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Κώστας Πανταζής δήλωσε ότι δίνουν περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό.

Συγκεκριμένα είπε ότι «το Σάββατο 15 Ιουνίου ξεκινάμε όλα τα θερινά μας δρομολόγια. Μαζί με αυτό γίνεται η αλλαγή που έχουμε αναγγείλει εδώ και πολύ καιρό. Είναι τα 7 δρομολόγια που βάζουμε ημερησίως από Καβάλα για Θεσσαλονίκη και αντιστρόφως. Προστίθενται δηλαδή αλλά 4 και γίνονται 7 εξπρές δρομολόγια, χωρίς στάση. Η διαφορά που θέλουμε να επισημάνουμε στον κόσμο είναι τα παραλιακά δρομολόγια. Παραλιακά εννοούμε τα δρομολόγια Καβάλας- Θεσσαλονίκης μέσω Νέας Περάμου. Σ’ αυτά αλλάζουν οι ώρες. Εδώ και 1,5 μήνα ενημερώνουμε συνεχώς τον κόσμο γιατί αυτά τα δρομολόγια μετατίθενται κατά μία ώρα. Για παράδειγμα, των 7 γίνεται 8. Των 11 γίνεται 12, των 3 γίνεται 4 κ.ο.κ. Πηγαίνουν όλα μία ώρα πίσω και αφορά αυτά της Νέας Περάμου μόνο. Αυτή είναι η αλλαγή που πρέπει να προσέξει ο κόσμος ώστε να μην μείνει στο δρόμο. Έχουμε βγάλει ανακοινώσεις, έχουμε γεμίσει όλες τις στάσεις με ανακοινώσεις. Νομίζω ότι έχει ενημερωθεί, πλέον, ο κόσμος και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ

Για τη σημασία αυτής της αλλαγής, είπε ότι «θα διευκολυνθεί το επιβατικό κοινό. Πιστεύω ειδικά οι Καβαλιώτες επιβάτες θα εξυπηρετηθούν πολύ. Και όχι μόνο. Ο επιβάτης, πλέον, θέλει ταχύτητα. Με αυτά τα 7 δρομολόγια του δίνουμε την επιλογή όλη την ημέρα, πλέον, να έχει διαλέξει το δρομολόγιο που θέλει. Από τις 7 το πρωί μέχρι το βράδυ. Νομίζω θα τα επιλέγει αυτά τα δρομολόγια ο κόσμος γιατί τον νοιάζει η ταχύτητα. Αυτήν τη στιγμή αξιοποιούμε όσο καλύτερα το τροχαίο υλικό που έχουμε σε συνδυασμό με την Εγνατία Οδό που είναι ένας πολύ καλός δρόμος. Νομίζω ότι θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα που ευελπιστούμε».

ΘΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Για τα θερινά δρομολόγια είπε ότι «ξεκινάνε για αμμόλοφους και όλες τις παραλίες, όλο το καλοκαίρι. Έχουμε βγάλει τις ανάλογες ανακοινώσεις και εδώ αναμένουμε, τώρα που κλείνουν τα σχολεία την Παρασκευή, να ξεκινήσει για μας η τουριστική κίνηση. Υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά μας. Το καλοκαίρι είμαστε τουριστικός νομός, έχουμε λίγο δουλειά παραπάνω και πιστεύω θα πάμε καλά».

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Τέλος, για το αεροδρόμιο είπε ότι «το συνεχίζουμε το δρομολόγιο, το στηρίζουμε και πιστεύουμε ότι θα το βελτιώσουμε κιόλας. Με τα καινούργια συστήματα που σε κάποιο καιρό θα είναι έτοιμα, θα μπορεί να επιλέγει κάποιος που έρχεται στην Καβάλα με το αεροπλάνο, να έχει κόψει και το εισιτήριο του λεωφορείου. Να κάνει, δηλαδή, έναν συνδυασμό. Έτσι θα μπορέσει να γίνει βιώσιμο κι αυτό το δρομολόγιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *