Το πρόγραμμα Leader εξελίχθητε πολύ καλά για την Αναπτυξιακή Καβάλας ΑΕ όπως δηλώνει ο πρόεδρος της και δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος  Αναστασιάδης

Το πρόγραμμα Leader εξελίχθητε πολύ καλά για την Αναπτυξιακή Καβάλας ΑΕ όπως δηλώνει ο πρόεδρος της και δήμαρχος Παγγαίου κ. Αναστασιάδης.

Όπως τόνισε αρχικά «Η ικανοποίηση μας είναι έκδηλη μια και στην Αναπτυξιακή Καβάλας επιμερίστηκε ένα ποσό της τάξεως των 13, 5 εκ. ευρώ σε δύο προγράμματα, στο διαπολιτομεακό και στο μονοταμειακό που αφορά την αλιεία και την θάλασσα.

Δίδεται έτσι η δυνατότητα σε πολλούς επαγγελματίες και ελεύθερους επαγγελματίες να υλοποιήσουν προγράμματα, αφού καταθέσουν βέβαια προτάσεις και να προβούν στην ανάπτυξη του τόπου.

Επίσης δίδεται η δυνατότητα σε φορείς του δημοσίου και δη σε Δήμους να εντάξουμε έργα που θα βοηθήσουν τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών ενώ θα γίνουν και αναπτυξιακά έργα για να βοηθηθεί ο τόπος. Το ποσό που παίρνουμε είναι αυτό που μας κατατάσσει τρίτους σε σειρά σε πανελλαδικό επίπεδο.

Γι αυτό και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη μας για τη δουλειά που έκαναν και δη τον διευθυντή μας κ. Σκορδά που πέτυχε να έρθει αυτό το μεγάλο ποσό στον τόπο μας Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για την περιοχή μας και πιστεύω ότι θα προσδώσει πολλά οφέλη στον τόπο μας

Ετοιμότητα υπάρχει, έχουμε κάνει συγκεκριμένες προτάσεις σε συγκεκριμένους άξονες. Προτάσεις πάνω από 20 εκ ευρώ και τώρα θα προσαρμοστούμε στα ποσά που προαναφέραμε και αυτό θα πράξουμε μετά την απόφαση του υπουργού Τροφίμων και Ανάπτυξης».

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ο κ. Αναστασιάδης πρόσθεσε πως «Όλοι πια θα υποβάλλουν προτάσεις και θα κινηθούμε στους τομείς των ξενοδοχείων, των αγροτικών δράσεων, των κατασκευών πλατειών και παιδικών χαρών για τους Δήμους κύρια, ενώ υπάρχουν δράσεις για την αλιεία, για το θαλάσσιο περιβάλλον. Άρα πολλές προτάσεις μπορούν να κατατεθούν και αν οι φορείς και οι ιδιώτες δείξουν ετοιμότητα τότε θα έχουμε καλή απορρόφηση.

Εμείς από την θέση μας θα εξυπηρετήσουμε άπαντες ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γιατί όλα αυτά είναι αναπτυξιακά σχέδια. Εξάλλου πρόταση μπορούν να υποβάλλον όλοι οι οικισμοί και όχι μόνο αυτοί πάνω από 2000 άτομα.

Μόνος περιορισμός, στο μονοτομεακό πρόγραμμα αλιείας και θάλασσας, όπου περιορίζεται ιδιαίτερα στο Δήμο Καβάλας. Πάμε μπροστά, προχωράμε για το καλύτερο δυνατό».

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.