«Το Νοσοκομείο αντιμετωπίζει όλες τις περιπτώσεις με ψυχραιμία και είμαστε σε εγρήγορση», δήλωσε για την έξαρση του κορωνοϊού στην Καβάλα ο διοικητής, Ντίνος Κλειτσιώτης

Αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού στον Νομό Καβάλας γεγονός που ανησυχεί τους αρμόδιους του Νοσοκομείου Καβάλας καθώς μόνον την Τετάρτη διαγνώστηκαν 7 νέ ακρούσματα…. Σύμφωνα με τον Διοικητή του κ. Ντίνο Κλειτσιώτη υπάρχει τις τελευταίες ημέρες μία έξαρση ενώ το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν κρούσματα στον ιατρικό κόσμο.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «τις τελευταίες μέρες έχουμε μία έξαρση στο νομό μας. Συνιστώ ψυχραιμία. Τα πράγματα είναι δύσκολα, πρέπει να τηρήσουμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ κι αν τις τηρήσουμε πιστεύω ότι θα καταλαγιάσει αυτή η έξαρση. Πολλοί από τους συμπολίτες μας έχουν πιστέψει ότι ο κορωνοϊός έχει φύγει. Δυστυχώς, όμως, ο ιός είναι δίπλα μας, είναι κοντά μας. Επομένως πρέπει να τηρήσουμε ευλαβικά τις οδηγίες, τις αποστάσεις, τη μάσκα, την ατομική ευθύνη. Όχι συναναστροφές πολλών ατόμων, όχι χειραψίες, χειροφιλήματα, αγκαλιές και φιλιά.

Τις τελευταίες μέρες είχαμε αυτήν την έξαρση. Αυτό που μας χαροποίησε είναι ότι όλα τα αποτελέσματα των δειγμάτων που πήραμε από τους υπαλλήλους και το προσωπικό στο νοσοκομείο μας και από το Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης είναι όλα αρνητικά. Στους χώρους υγείας δεν είχαμε κάτι που να μας ανησυχήσει. Αυτό μας δίνει δύναμη να ανταπεξέλθουμε αν υπάρχουν δυσκολίες στο επόμενο διάστημα. Πιστεύω όμως ότι αν τηρήσουμε τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα, θα πάνε όλα καλά. Αυτήν την έξαρση μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε και τα πράγματα μπορούν να έρθουν σε ισορροπία όπως τους τελευταίους 3 μήνες που σαν νομός ήμασταν σε άριστη κατάσταση. Δυστυχώς, όμως και το άνοιγμα του τουρισμού, η πύλη εισόδου από τους βόρειους γείτονές μας έφερε αυτή την έξαρση. Θέλω να πιστεύω ότι είναι αντιμετωπίσιμη και δεν χάνουμε την ψυχραιμία μας. Το Νοσοκομείο Καβάλας αντιμετωπίζει όλες τις περιπτώσεις με ψυχραιμία και είμαστε όλοι σε εγρήγορση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *