Το νέο της βιβλίο «Το Coaching στην πράξη» θα παρουσιάσει η συγγραφέας Ζωή Λιόλιου στην Καβάλα

Το νέο της βιβλίο «Το Coaching στην πράξη» θα παρουσιάσει η συγγραφέας κ. Ζωή Λιόλιου στις 30 Νοεμβρίου στην Καβάλα.

 Όπως ανέφερε  «Μια όμορφη πράξη, ένα βιβλίο που έχει τίτλο «Το Coaching στην πράξη»  και για όσους δεν γνωρίζουν στην πράξη «Το Coaching»  τι είναι  θα πω ότι πρόκειται για μια διεργασία που συμβάλλει στην προσωπική και ομαδική ανάπτυξη και στην επίτευξη των στόχων.

 Μέσα στο βιβλίο μου υπάρχουν πολλά στοιχεία που εξηγούν τι είναι το coaching. Εξάλλου πρόκειται για μια καθημερινή ιστορία ενός εργαζόμενου ο οποίος είναι πολύ καλός στη δουλειά του, παίρνει προαγωγή και εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Γιατί; Γιατί έρχεται αντιμέτωπος με τις προκλήσεις της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, κάτι για το οποίο δεν ήταν προετοιμασμένος και μέσα από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων, τόσο στην αίθουσα όσο και μέσα από τις ατομικές συνεδρίες, καταφέρνει σιγά σιγά να καλλιεργήσει τις απαραίτητες δεξιότητες και να πετύχει τους στόχους του».

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 Και πρόσθεσε πως «Πέρα από αυτό θεωρώ ότι είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όλους, όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, τα δυνατά τους σημεία, να εντοπίσουν ποια είναι αυτά που χρειάζονται βελτίωση και να δουλέψουν συνειδητά μέσα από την εργασία του coaching».

 H παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου στις έξι το απόγευμα, στο καφέ «Μαρίν», στο λιμάνι της Καβάλας.

 Περιμένω όλους τους καλούς φίλους, αναγνώστες, ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την προσωπική τους ανάπτυξη να έρθουν και μαζί με έναν καφέ να συζητήσουμε, ενώ θα είναι εκεί αξιόλογοι ομιλητές, όπως η γνωστή λογίστρια της Καβάλας Μαρία Δαλκίτση, ο γνωστός Γιάννης Καλοταράνης και πιστεύω ότι θα είναι ένα εποικοδομητικό απόγευμα με αρκετή γνώση και ενδιαφέρον για όλους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *