Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας επισκέφθηκε ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας επισκέφθηκε ο βουλευτής κ. Μακάριος Λαζαρίδης στο πλαίσιο των επαφών του με τους φορείς.  Ο βουλευτής Καβάλας συνομίλησε με τη πρόεδρο του ιδρύματος κ. Τζαμπαζλή και το μέλος του ΔΣ κ. Αγγελιάδη.

Για το θέμα αυτό δήλωσε ότι «έκανε μία επίσκεψη, είδα την πρόεδρο κα Τζαμπαζλή και το μέλος του Δ.Σ. κ. Αγγελιάδη. Κάναμε μια γενικότερη κουβέντα για το πού βρίσκεται το Κέντρο. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος γιατί είναι φανερό ότι η δουλειά που γίνεται είναι στην απολύτως σωστή κατεύθυνση. Κυρίως αυτό που διαπίστωσα είναι ότι εν μέσω της πανδημίας τα μέτρα που έχει λάβει το Κέντρο είναι τα ενδεδειγμένα ούτω ώστε να συνεχίσει το έργο του όπως το κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πάρα πολύ καλά. Να βοηθάει μικρά παιδιά τα οποία για πολλούς και διάφορους λόγους βρίσκονται εκεί».

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

Για το Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης είπε ότι θα γίνονται πλέον και εκεί τεστ για τον κορωνοϊό (έλεγχος PCR) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και για να μην σηκώνει το όλο βάρος το Νοσοκομείο της Καβάλας. Τα τεστ θα ξεκινήσουν άμεσα να γίνονται και στην Ελευθερούπολη.

Με την ευκαιρία έδωσε τα συγχαρητήριά του σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Καβάλας, τον διοικητή κ. Κλειτσιώτη και τον αναπληρωτή κ. Γερόπουλο για όλα όσα έχουν κάνει την περίοδο της πανδημίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *