«Το ΕΚΑΒ χρειάζεται γενναίες παρεμβάσεις» δηλώνει ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων  Τσιτσιλικάκης Κώστας

Πέντε νέα ασθενοφόρα παρέλαβε το ΕΚΑΒ Καβάλας  την περασμένη Παρασκευή γεγονός που ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων κ. Τσιτσιλικάκης Κώστας το χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα θετικό.

Όπως τόνισε αρχικά «Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα μας τόσα χρόνια που ουσιαστικά υλοποιήθηκε με την παραλαβή των 5 αυτών ασθενοφόρων. Συνολικά είναι επτά αλλά τα δύο οχήματα θα πάνε στη Δράμα και τα άλλα θα μείνουν σε εμάς.

Μιλάμε επομένως για μια μεγάλη αναβάθμιση η οποία έρχεται μετά από πολλά χρόνια. Από το 2004 έχουμε να δεχθούμε νέα οχήματα, απλά το 2007 είχαμε πάρει δύο αυτοκίνητα με πολλά προβλήματα όμως, οπότε τώρα επιτέλους έχουμε κάτι καινούριο.

Ευελπιστούμε λοιπόν να επανδρωθούν τα οχήματα αυτά με περισσότερα άτομα. Ώστε τελικά να έχουμε αυτοκίνητα μαζί με προσωπικό γιατί χωρίς άτομα αναβάθμιση δεν έχεις. Είναι θετική η εξέλιξη και περιμένουμε την ενίσχυση μας όπως μας είπε ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ. Τώρα αρχές Οκτωβρίου θα έρθουν να δουλέψουν για οκτώ μήνες μέσα από τα προγράμματα του ΚΕΛΠΝΟ γενικά όμως περιμένουμε καλύτερα στοιχεία για την επάνδρωσή μας».

ΕΚΑΒΘΑΣΟΥ

Σε ότι αφορά το ΕΚΑΒ Θάσου δήλωσε ότι «Για το ΕΚΑΒ της Θάσου αναμένουμε νέα και μακάρι κάτι να γίνει. Το θεωρώ δύσκολο αλλά μακάρι να γίνει κάτι, Και θέλουμε ΕΚΑΒ με προδιαγραφές βέβαια στο νησί. Δηλαδή να πάνε τουλάχιστον δέκα άτομα ώστε να μπορούν να βγάζουν βάρδιες και αυτοί βέβαια να είναι διασώστες και να μην προέρχονται από Δήμο δηλαδή είναι ουσιαστικά ανειδίκευτοι.

Όσο για τις βολές που εξαπέλυσε ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μιλτιάδης Μυλωνάς  περί της δράσης των συνδικαλιστών ότι δήθεν δημιούργησαν ένα πρόβλημα και το μεγέθυναν,  θα πω ότι όλοι γνωρίζουν και δη τα ΜΜΕ πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση και τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Εδώ και δέκα χρόνια φωνάζουμε για τα προβλήματα που έχουμε, Ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ επέλεξε να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί μας, είπε αυτά που είπε, ίσως να υπερασπίσθηκε το έργο της διοίκησης εμείς όμως οφείλουμε να λέμε την αλήθεια και ας μας κατηγορούν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση