Το δικό του αμαξοστάσιο απέκτησε το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας με σκοπό να το χρησιμοποιήσει και ως σταθμό ανεφοδιασμού καυσίμων

Το δικό του αμαξοστάσιο απέκτησε το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας με σκοπό να το χρησιμοποιήσει και ως σταθμό ανεφοδιασμού καυσίμων. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Στράτος Μακρογιαννίδης σημείωσε πως προσαρμοζόμενοι στις ανάγκες της εποχής προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια, καθώς θα εξοικονομηθούν πόροι για την επιχείρηση τους. Συγκεκριμένα ο κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε πως «λόγω κρίσης πρέπει να εισέλθουν κάποια έσοδα και η επιχείρηση να επιβιώσει. Για αυτό και εμείς όλο το συμβούλιο αποφασίσαμε να πάρουμε ένα χώρο προς το Περιγιάλι για να το χρησιμοποιήσουμε για ανεφοδιασμό καυσίμων και κάποιες άλλες δραστηριότητες, να μπορέσουμε να εξοικονομήσουμε κάποια χρήματα ώστε να επιβιώσουμε ως επιχείρηση. Έχει περάσει στην κατοχή μας ήδη, οπότε τώρα παίρνουμε κάποιες προσφορές από τους κυρίους που είναι ειδικοί στο χώρο αυτό και θα μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε αργότερα για να εφοδιάζουμε με καύσιμα. Θα υπάρχει και πρατήριο καυσίμων εκεί. Είναι για ιδία χρήση, μόνο για μας και αποκλειστικά για τα αστικά λεωφορεία της Καβάλας. Γίνεται και μια μελέτη για φυσικό αέριο γιατί κάποια στιγμή μπορεί να κατεβάσουμε και κάποιο αυτοκίνητο με φυσικό αέριο για εξοικονόμηση καυσίμων».

ΜΙΝΙ ΜΠΑΣ

Για τα μίνι μπας ο κ. Μακρογιαννίδης διευκρίνισε πως «κάποια μίνι μπας αγοράζονται από το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, στον προϋπολογισμό μας είναι να πάρουμε άλλα τέσσερα μίνι μπας, κάνουμε έρευνα αγοράς και κάποια στιγμή θα προβούμε και σε αυτήν την ενέργεια, δηλαδή να αγοράσουμε και αυτά τα λεωφορεία, οπότε λίγο να αναβαθμίσουμε και το στόλο και να γίνουμε λίγο πιο ελκυστικοί προς τους επιβάτες της Καβάλας».

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ

Για το κοινωνικό έργο του Αστικού ΚΤΕΛ, ο πρόεδρός του αναφέρθηκε στις 1.607 κάρτες της Κοινωνικής Πρόνοιας που γίνονται δεκτές. «Δεν θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, αυτό θα το κρίνουν οι δημοσιογράφοι και αν νομίζουν ότι θα πρέπει να προβληθεί να προβληθεί. Είναι σε όλο το νομό αυτό το νούμερο των καρτών» ανέφερε σχετικά.

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Για τις μηνιαίες κάρτες σημείωσε πως «πάμε καλά, το αγάπησε το μέτρο αυτό το επιβατικό κοινό της Καβάλας, βασικά αυτοί που εξυπηρετούνται κιόλας. Το αγάπησε ο κόσμος και συνεχώς ανεβαίνουν οι κάρτες οι μηνιαίες».

ΣΤΑΣΕΙΣ

Για τις στάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ ο κ. Μακρογιαννίδης ξεκαθάρισε ότι τις διαχειρίζεται ο Δήμος Καβάλας. «Μακάρι να ήταν δικές μας, μακάρι να τις είχαμε εμείς για να μπορούσαμε να τις αναβαθμίσουμε κιόλας. Ο Δήμος Καβάλας σε συνεννόηση με τη διαφημιστική εταιρία Τοπάλη είναι υπεύθυνος των στάσεων μέσα στην πόλη και στις παρυφές της».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *