«Το αποτέλεσμα δείχνει για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη που έδειξε ο κόσμος στο πρόσωπό μου» δηλώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Παράσχος Αγανικόλας

Ποσοστό 3,4%, πιθανόν και μεγαλύτερο, λαμβάνει στον Νομό Καβάλας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Παράσχος Αγανικόλας. Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων στο πρόσωπό του.

Ο κ. Αγανικόλας δήλωσε ότι «αν και η ενσωμάτωση στη σταυροδοσία είναι περίπου στο 47% και οι μεγάλες εκλογικές περιφέρειες δεν έχουν ανοίξει ακόμη, μου δίνει το ποσοστό του 3,4% (σ.σ. εννοεί ως παράταξη) στην πόλη της Καβάλας. Ευχαριστώ τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μου σ’ αυτόν τον έντιμο αγώνα που έκανα απ’ άκρη σε άκρη. Έκανα εκατοντάδες χιλιόμετρα, μίλησα με πολύ κόσμο και πιστεύω ότι δικαιώθηκε και ότι για ακόμη μία φορά ο κόσμος με εμπιστεύτηκε. Παρ’ όλο που το ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σε όλη την Ελλάδα είναι περίπου στο 1,23%, δυστυχώς, στην Καβάλα συγκέντρωσα περίπου το 3,38% που πιστεύω ότι θα ανέβει κι άλλο. Αυτό δείχνει για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη που έδειξε ο κόσμος στο πρόσωπό μου. Με τιμάει και μου δίν ει δύναμη να συνεχίσω τον έντιμο αγώνα που κάνω. Κι αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ήταν και μία απάντηση σε ουσιαστική ως προς όλους αυτούς που έλεγαν διάφορα. Το μήνυμα είναι πλέον ξεκάθαρο. Η αξία του καθενός αποδείχθηκε σ’ αυτές τις εκλογές. Η κάλπη είναι σκληρή και δεν συγχωρεί κανέναν.

Προσωπικά δεν κατευθύνομαι από ιδεολογίες δεξιές ή αριστερές. Είναι πάντα στην ιδεολογία της αλήθειας και της λογικής και λέω τα αυτονόητα που πρέπει να γίνουν σ’ αυτόν τον τόπο ώστε να ορθοποδήσει η Ελλάδα. Τα λάθη έχουν γίνει και είναι αμέτρητα. Το θέμα είναι τι ουσιαστικές λύσεις προτείνουμε στον ελληνικό λαό. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό, αναφέρομαι και στο τι λέμε στις πράξεις και στα λόγια ως προς τους Έλληνες πολίτες. Πρέπει να τιμούμε το λόγο που δίνουμε. Και αυτό κάνω».

Για την επόμενη μέρα είπε ότι «η παρακαταθήκη που άφησε το αποτέλεσμα είναι η εμπιστοσύνη του κόσμου προς το πρόσωπό μου. Και το τιμώ αυτό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *