Τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κάλεσε η ΝΟΔΕ Καβάλας για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας έχει μεταφερθεί στην οδό Εθνικής Αντίστασης 2. Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν τα εγκαίνια των γραφείων το αργότερο έως τις 25 Δεκεμβρίου ενώ ο πρόεδρος της κ. Χαράλαμπος Δράκος έχει απευθύνει πρόσκληση στον κ. Αντώνη Σαμαρά να εγκαινιάσει τα γραφεία.

Ο κ. Δράκος δήλωσε ότι «έχουμε μεταφερθεί ήδη εδώ και 15 μέρες. Η έδρα είναι στην οδό Εθνικής Αντίστασης 2, στο κτήριο του ΟΛΚ. Έχουμε οργανωθεί, έχουν μείνει κάποιες λεπτομέρειες και θα κάνουμε τον Αγιασμό. Πρόθεσή μας είναι να παραβρεθεί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Θέλουμε να κάνουμε τον Αγιασμό μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου. Μίλησα με τον κ. Σαμαρά και περιμένουμε την απάντησή του».

ΚΕΠ

Για το θέμα του ΚΕΠ στον Αμυγδαλεώνα και τις αντιρρήσεις του να λειτουργήσει εκεί αντί του Ζυγού όπως προτείνει είπε ότι «είχε αναφερθεί σε Δελτίο Τύπου του βουλευτή  κ. Μακάριου Λαζαρίδη ότι θα λειτουργήσει στον Αμυγδαλεώνα. Έκανα την ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο αν γνώριζε ο δήμαρχος ότι υπάρχει έτοιμο ΚΕΠ εδώ και 10 χρόνια με κωδικό αριθμό στην κοινότητα Ζυγού που κατά την άποψή μου και πολλών, είναι έτοιμο να ανοίξει. Υπάρχει ακόμη και επιγραφή. Θέλει μία απόφαση και αύριο λειτουργεί. Ξεκινάμε από ‘κει και προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι πιο χρήσιμο το ΚΕΠ στο Ζυγό γιατί καλύπτει ανάγκες περισσότερων ανθρώπων. Αυτό είπαμε και έτσι νομίζει ο κ. Πουρσαϊτίδης ότι είμαστε κατά του ΚΕΠ του Αμυγδαλεώνα. Δεν είμαστε. Μακάρι κάθε χωριό να έχει ένα ΚΕΠ».

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Για το πρόγραμμα ανάπλασης της Παναγίας που η παράταξή του το καταψήφισε στο Δ.Σ. της Καβάλας είπε ότι «καταψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία της αντιπολίτευσης, από τρεις συνδυασμούς. Νομίζω ότι κι αυτό το παιχνίδι που παίζεται, πολλή παραπληροφόρηση. Είναι ένα έργο που έτσι όπως μας παρουσιάστηκε αγνώστου προϋπολογισμού, κάπου στα 4 εκατομμύρια και δεν μας έχει δοθεί ο συνολικός προϋπολογισμός για να μπορούμε να βγάλουμε μια άκρη. Αυτός ήταν στην ουσία ο λόγος που απορρίφθηκε. ένας ακόμη κύριος λόγος ήταν ότι ήμασταν ανέτοιμο το Δημοτικό Συμβούλιο να εξετάσει όλες τις παραμέτρους του προγράμματος, διότι ήρθε έκτακτο, την τελευταία στιγμή το απόγευμα και μάλιστα έκτακτο στο mail μας, χωρίς εισήγηση. Εγώ που θέλω τέτοιες ενέργειες διότι κάπου αποσκοπούν και κάτι κερδίζει η πόλη, ήμουν προβληματισμένος διότι δεν μπορούσα να καταλάβω τη σημασία του. Δεν ήμουν ενημερωμένος, την άλλη μέρα μπήκα σε site να δω τι είναι αυτό το πρόγραμμα και είδα ότι μπορεί να κολλήσει στην Παναγία, αλλά δεν είναι και απαραίτητο. Η δοκιμή νέων και μη αποδεδειγμένων λύσεων για την αντιμετώπιση των αστικών προκλήσεων δεν κολλάει στην Παναγία. Διότι αυτό είναι το πρόγραμμα. Δοκιμή νέων και μη αποδεδειγμένων λύσεων για την αντιμετώπιση των αστικών προκλήσεων. Όπως και το συνολικό ύψος της χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι τέτοιο που ο προϋπολογισμός που μας ήρθε νομίζω ότι εκ των προτέρων ήταν απορριπτέο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *