Τις αντιρρήσεις της εκφράζει η ΝΟΔΕ Καβάλας για τον διορισμό της προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Τις αντιρρήσεις της εκφράζει η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας για τον διορισμό της προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας η οποία προέρχεται από την Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος σημείωσε πως η απόφαση αυτή προσβάλλει την ΝΟΔΕ.

Ο κ. Δράκος είπε ότι «το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί. Βέβαια, σ’ αυτές τις περιπτώσεις όλοι πρέπει να γνωρίζουν, πρέπει να υπάρχουν οι διακριτοί ρόλοι όλης της ιστορίας των διορισμών μ’ αυτό που λέγεται κομματική οργάνωση. Τι είναι η κομματική οργάνωση, τι ρόλο παίζει. Αν δεν παίζει κανένα ρόλο να μας το πούνε. Αν παίζει, είτε θεσμικά, είτε καταστατικά, είτε προφορικά, να μας το πουν να ξέρουμε τι κάνουμε. Πάντως, οι οποιεσδήποτε τέτοιες αποφάσεις, όποιες και να είναι, παίζουν ρόλο στην κομματική οργάνωση. Κι όλα τα προβλήματα που τυχόν υπάρχουν, πέφτουν στις πλάτες των κομματικών οργάνων.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, όταν η επιλογή του προέδρου είναι από στέλεχος εκτός Καβάλας, δημιουργεί προβλήματα στην οργάνωση. Δεύτερον προσβάλει όλα τα στελέχη που δραστηριοποιούνται στην Καβάλα. Σαν να τους λέμε ότι είναι ανάξιοι και φέρνουμε την άξια, τον άξιο, τον οποιονδήποτε. Δεν την ξέρω την κοπέλα, δεν την έχω δει ποτέ, μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος έψαξα να βρω ποια είναι».

ΕΓΙΝΕ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Για το τι θα γίνει στη συνέχεια είπε ότι «όλα αυτά που πρέπει να γίνουν κομματικά έχουν γίνει. Και μια διαφορετική σκέψη της κομματικής οργάνωσης Καβάλας προς το κέντρο, γίνεται όπως πρέπει να γίνει καταστατικά. Δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσουμε κάτι εκτός αν πρέπει να γίνει αυτό. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λόγο να δημοσιοποιήσουμε τις αντιρρήσεις μας. Οι κομματικές οργανώσεις δεν είναι μόνο για τη μέρα των εκλογών ή να μοιράζουν τα ψηφοδέλτια εκεί που δεν πάνε οι βουλευτές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *