Τη μέτρια κίνηση της αγοράς παραδέχθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας

Το Επιμελητήριο Καβάλας συμμετέχει στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε μία προσπάθεια να ενισχυθεί το εορταστικό κλίμα. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μάρκος Δέμπας σημείωσε πως προσπαθούν ως φορέας να συμμετέχουν στο κομμάτι που τους αναλογεί. Από την άλλη ο κ. Δέμπας αναφέρθηκε και στη μέτρια εμπορική κίνηση στην αγορά της Καβάλας όλο αυτό το διάστημα.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «όσον αφορά την κίνηση στα μαγαζιά δεν νομίζω ότι ήταν καλή. Υπήρχε κόσμος στην αγορά και τουρίστες, υπήρχε κινητικότητα στους χώρους εστίασης αλλά στα εμπορικά καταστήματα μία γκρίνια έχει μείνει. ότι ο κόσμος δεν αγόραζε. Ας ελπίσουμε να αλλάξει σιγά- σιγά αυτό. Έχουν πέσει πολλά όπως πάντα στο τέλος της χρονιάς, έχουμε πολλά να πληρώσουμε. Πλέον το ότι η αγορά τράβηξε πολύ χρήμα εξαιτίας των δόσεων που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για τις ρυθμίσεις στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, νομίζω όλοι αυτοί οι λόγοι ίσως να έχουν επηρεάσει αυτό που συνέβη αυτό το διάστημα».

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για τη βοήθεια του Επιμελητηρίου στις εκδηλώσεις των δήμων, είπε ότι «πράγματι έτσι ήταν. Και στην Ελευθερούπολη, συγκεκριμένα στην περιοχή της Τούζλας που είχε εκδήλωση ο Εμπορικός Σύλλογος και στη Χρυσούπολη που στις 29 του μήνα θα γίνει μια μεγάλη εκδήλωση την οποία στηρίζουμε και φυσικά στην Καβάλα. Την προηγούμενη Κυριακή που ήταν ανοιχτή η αγορά είχαμε το συγκρότημα από την Ξάνθη που παίζει με τα τύμπανα, δώσαμε και κάποια γλυκά στα μικρά παιδιά. Το πιο σημαντικό ήταν το Τραπέζι της Αγάπης που το Επιμελητήριο ανήμερα Χριστουγέννων ήταν εκεί. Πάντοτε στηρίζει το Επιμελητήριο τέτοιες δράσεις. Μαζί με τον Σεβασμιότατο, τέτοιες δράσεις που έχει η Μητρόπολη να συμπαρασταθούμε σ’ αυτά που γίνονται».

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

Για το διαγωνισμό βιτρίνας είπε ότι «δεν έχει γίνει κάτι ακόμα. Περιμένουμε να δούμε όσον αφορά την Επιτροπή πώς θα κινηθεί. Θέλαμε πιο πολύ με τη Δημωφέλεια να συνεργαστούμε, καθώς έκανε και παλιότερα τέτοιο διαγωνισμό κι έχει την εμπειρία. Θέλουμε να είμαστε διακριτικοί σ’ αυτό το κομμάτι. Θα το δούμε τις επόμενες μέρες».

Τέλος είπε ότι η κοπή πίτας του Επιμελητηρίου θα κοπεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις 11.30 το πρωί στο ξενοδοχείο Lucy.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *