Τη βασιλόπιτά της έκοψε το βράδυ της Τρίτης η «Δημωφέλεια»

Τη βασιλόπιτά της έκοψε το βράδυ της Τρίτης η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια» στο εστιατόριο «Γιαλός» στην Ραψάνη. Η δήμαρχος κα Δήμητρα Τσανάκα και η πρόεδρος της «Δημωφέλεια» κα Αναστασία Ιωσηφίδου στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στα δρώμενα της επιχείρησης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΑΝΑΚΑ

Η κα Τσανάκα είπε ότι «είναι μια καταπληκτική ευκαιρία απόψε να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Ευχαριστώ το οποίο αντιστοιχεί σε όλα αυτά τα χρόνια, που αντιστοιχεί στην πρόοδο που έχει η Δημωφέλεια και πόσο καλά πηγαίνει παρ’ όλα τα οικονομικά και εργασιακά προβλήματα και της έλλειψης προσωπικού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο. Γιατί όλοι αυτοί συνέβαλαν στο να πάει η επιχείρηση εκεί που πρέπει να πάει. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Στράτο Μαρουλά με τον οποίο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και χαίρομαι που παραμείναμε ροκ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Ρακιντζή για την άριστη συνεργασία που έχουμε μαζί του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Άλκηστη Βλάχου και όλο το καλλιτεχνικό τμήμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση Παπανικολάου και το αθλητικό τμήμα. Στον Αλέξη Βρεττό και τη Δημοτική Αγορά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Μουσεία, τα οποία στην επόμενη θητεία μου νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αναδείξει η Δημωφέλεια αυτήν την καταπληκτική περιουσία που έχει στα χέρια της. Και θα τα αναδείξετε και θα τα κάνετε «νούμερο 1» μέσα στην πόλη. Το Πηλοθεραπευτήριο το οποίο θα το κάνουμε SPA και εύχομαι να πάλε όλα καλά με τα ευρωπαϊκά προγράμματα. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά, υγεία και αρμονία».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ

Η κα Ιωσηφίδου δήλωσε ότι «έχω την αίσθηση ότι βρίσκομαι στην οικογένειά μου. Είμαστε πόσα χρόνια μαζί. Σας αγαπώ όλους μαζί με τον καθένα ξεχωριστά. Όλους τους υπαλλήλους, όλους τους διευθυντές και φυσικά και τον γενικό διευθυντή. Συνεργαστήκαμε άψογα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε άψογα και τη χρονιά που διανύουμε και τις επόμενες. Έχουμε καταφέρει με την εξωστρέφειά μας, να μάθουν τη Δημωφέλεια σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Κι αυτό το καταφέραμε όλοι μαζί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *