Τηρούνται στο ακέραιο τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα Φροντιστήρια της Καβάλας

Με τον καλύτερο τρόπο τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφαλείας λειτουργούν τα Φροντιστήρια Καβάλας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Φροντιστηρίων κ. Αργύρη Μυστακίδη τα τμήματα τους είναι ολιγομελή και φροντίζουν οι αίθουσες να αερίζονται και να απολυμαίνονται διαρκώς.

Όπως εξήγησε “Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ρίξει όλες μας τις δυνάμεις στο να λειτουργήσουμε με τον τρόπο που επιβάλλεται. Τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα αυτά που δεν έχουμε ορίσει εμείς αλλά τα έχει ορίσει η Πολιτεία.

Προσπαθούμε να κρατάμε τις αποστάσεις όσο πιο μεγάλες γίνεται, φροντίζουμε για τον συνεχή καθαρισμό των επιφανειών και δη επιμελημένος καθαρισμός και νομίζω ότι μέχρι στιγμής τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Είμαστε βέβαια έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και έκτακτες καταστάσεις που απευχόμαστε να συμβούν αλλά κάποια στιγμή ίσως κι αν βρεθούν εμείς θα πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Έχουμε ετοιμασθεί, έχουμε ενημερωθεί και μέσα από την Ομοσπονδία μας πάρα πολύ καλά και έγκαιρα και με τη βοήθεια ειδικών υγειονολόγων μάλιστα και έχει γίνει και ένα διαδυκτιακό σεμινάριο που απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτές και έγκριτοι επιστήμονες μας έδωσαν κατατοπιστικές και χρηστικές οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να ανταποκριθούμε και μέχρι στιγμής τα πράγματα πηγαίνουν καλά.

Εύχομαι να μην αντιμετωπίσει η πόλη μας την έξαρση της επιδημίας και είθε να περάσουμε και αυτόν τον χειμώνα με εύκολο και καλό τρόπο για να ζήσουμε την επάνοδο στην κανονικότητα”

ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Αναφορικά με τα φροντιστήρια της Καβάλας τόνισε ότι “Έτσι και αλλιώς εδώ και πολλά χρόνια, το μοντέλο του φροντιστηρίου έχει αλλάξει σε σχέση με αυτό που βιώσαμε εμείς, οι άνθρωποι της ηλικίας μας όταν εμείς ήμασταν μαθητές. Ένας μέσος όρος τμήματος είναι έξι άτομα και λειτουργούν περισσότερα τμήματα. Άρα και η εφαρμογή των μέτρων είναι πολύ πιο εύκολη και αυτό που λένε οι ειδικοί το επιδημιολογικό φορτίο είναι πολύ μικρότερο όταν δεν υπάρχει συνάθροιση όπως στο σχολείο.

Κάθε μονάδα έχει τις δικές της αυξομειώσεις απλά είμαστε ένας από τους κλάδους που δεν έχει δεχθεί την πρώτη γραμμή του πλήγματος που δέχθηκαν άλλες επιχειρήσεις. Δεν είμαστε τουριστικές μονάδες αλλά κανένας κλάδος δεν μπορεί να μείνει μακριά από τα αποτελέσματα που έφερε σε όλη την κοινωνία όλη αυτή η αναταραχή».

Η ΚΡΙΣΗ

Και πρόσθεσε πως «Πέρασε και σε εμάς η κρίση και σαφώς και εμείς όπως όλοι οι επαγγελματίες δεν βιώνουμε τις καλύτερες ημέρες μας. Απλά κάθε συνάδελφος με αξιοπρέπεια με όλες του τις δυνάμεις παλεύει να διατηρήσει την επιχείρησή του ανοικτή και να εξασφαλίσει αξιοπρεπείς όρους εργασίας τόσο στον ίδιο του τον εαυτό όσο και στους εργαζομένους του. Οι εποχές είναι δύσκολες και είναι δύσκολες και τις κάνει πιο δύσκολες το γεγονός ότι ερχόμαστε πλέον μετά από μια 10ετή δύσκολη περίοδο. Αυτό αποτελεί μια πολύ δύσκολη πραγματικότητα.  Ο καθένας από εμάς τη βιώνει και την αντιμετωπίζει με το δικό του τρόπο αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι σαν επιχειρηματίες είμαστε σε μια από τις καλές μας εποχές”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *