ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Την Παρασκευή 10 Μαΐου η «Λευκή Νύχτα», μέσα στο εκπτωτικό 15ήμερο

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει το οργανωτικό κομμάτι για τη φετινή Λευκή Νύχτα που θα διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος στις 10 Μαΐου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλη Λεμονίδη, η Λευκή Νύχτα θα συνδυαστεί με το Εκπτωτικό 15ήμερο.

Ο κ. Λεμονίδης είπε ότι «είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι επαφές με τους εμπλεκόμενους φορείς. Την Τετάρτη έχουμε ραντεβού με την κα δήμαρχο και την πρόεδρο της Δημωφέλεια. Μέχρι τέλους της εβδομάδας θα ολοκληρώσουμε τη συνάντησή μας και με το Επιμελητήριο που και οι δύο φορείς είναι πάντοτε αρωγοί στη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας. Ευελπιστώ ότι δεν θα υπάρχουν προβλήματα, οπότε θα προχωρήσουμε σε όλα τα υπόλοιπα που χρειάζονται ούτως ώστε τα δρώμενα να είναι αρκετά, να είναι πλούσια η όλη διοργάνωση για αν μπορέσει να το χαρεί πάλι ο κόσμος. Να κατέβει, να διασκεδάσει, να καταναλώσει και να περάσουμε μία όμορφη Παρασκευή του Μαΐου.

Η ημερομηνία είναι 10 Μαΐου, είναι μέσα στο εκπτωτικό 15ήμερο, όπως και τις προηγούμενες φορές. Στην έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου έχει αποτυπωθεί πλήρως ότι οι αρχές Μαΐου είναι η κατάλληλη περίοδος για τη Λευκή Νύχτα. Το 90% των μελών μας το απάντησε αυτό. Οπότε νομίζω ότι έχει καθοριστεί και η ημερομηνία και νομίζω ότι στις 10 Μαΐου θα είναι μια πολύ καλή μέρα. Λίγο πριν τις εκλογές και μετά την περίοδο του Πάσχα, ούτως ώστε να προσπαθήσουν και οι ουκ ολίγοι υποψήφιοι να εκμεταλλευτούν μία πάρα πολύ ωραία μέρα που θα έχει πάρα πολύ κόσμο. Οπότε καλό είναι οι εμπλεκόμενοι φορείς από δήμο και περιφέρεια αν ενσκήψουν για άλλη μία φορά πάνω στη Λευκή Νύχτα για να έχει τη μέγιστη επιτυχία.

Αν πάω πίσω στο 2015, νομίζω ότι ήταν μία πάρα πολύ καλή περίοδος γιατί ήταν πάλι πριν τις εκλογές. Σίγουρα όλοι θα θέλουν να έχουν μερίδιο της επιτυχίας και όλοι θα θέλουν να βοηθήσουν να έχει τη μέγιστη επιτυχία. Όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία μας με τη δημοτική αρχή είναι άψογη, ευελπιστώ ότι και φέτος θα γίνει το ίδιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *