Την Παρασκευή τα εγκαίνια της Έκθεσης του Επιμελητηρίου Καβάλας

Την Παρασκευή θα εγκαινιαστεί η Ετήσια Εμπορική Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας στις 8.30 το βράδυ στο Εκθεσιακό Κέντρο στην Νέα Καρβάλη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μάρκο Δέμπα στην έκθεση θα συμμετέχουν περισσότερες από 180 επιχειρήσεις.

Ο κ. Δέμπας δήλωσε ότι «είμαστε λίγες μέρες πριν τα εγκαίνια της Έκθεσής μας που είναι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ, στο εκθεσιακό Κέντρο Απόστολος Μαρδύρης στη Νέα Καρβάλη. Είναι τα επίσημα εγκαίνια της 27ης Έκθεσης «Kavala Expo». Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κυρίως και από αποστολές του εξωτερικού. Είναι αυτό ακριβώς που μας έχει οδηγήσει έτσι ώστε την επόμενη μέρα, το Σάββατο, να έχουμε ένα διεθνές επιχειρηματικό φόρουμ με επιχειρήσεις και φορείς που θα έχουμε από την Τουρκία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, το κρατίδιο της βόρειας Οσετίας και φυσικά τις δικές επιχειρήσεις και φορείς. Θα μας δώσει τη δυνατότητα αυτή η φετινή έκθεση, να επικοινωνήσουμε τη δυναμική της περιοχής μας στο εξωτερικό. Να δώσουμε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις μας να έρθουν σε επαφή με επιχειρηματικές αποστολές και με επιχειρήσεις που θα βρίσκονται εδώ κατά τη διάρκεια της Έκθεσης. Υπολογίζουμε ότι θα είναι πάνω από 60-70 επιχειρήσεις αυτό το τριήμερο. Πλέον των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν και θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους, νομίζω θα είναι μια καλή ευκαιρία για αρκετές επιχειρήσεις αυτές οι be to be συναντήσεις που θα ακολουθήσουν.

Είναι μία έκθεση που στοχεύει στην προώθηση των επιχειρήσεών μας στο εξωτερικό. Που θα έχει, πάλι, την αγροδιατροφή και τα αρτοσκευάσματα ως στόχο προβολής και προώθησης. Θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις όπως το Διεθνές Φόρουμ το Σάββατο, καθώς επίσης παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις. Θα έχουμε το autostream, θα υπάρχει η κουζίνα και γενικώς μία σειρά δράσεων έτσι ώστε να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες. Συνολικά θα συμμετάσχουν 180 επιχειρήσεις, εκ των οποίων περίπου οι 120 θα είναι ελληνικές και οι υπόλοιπες ξένες»

ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Για τα εγκαίνια είπε ότι «απ’ ό,τι φαίνεται αν τα κάνει ο Καβαλιώτης υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ήδη έχει δηλώσει ότι θα είναι εδώ, καθώς επίσης και ο υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, ο κ. Θόδωρος Καράογλου. Νομίζω ότι θα είναι λαμπρά τα εγκαίνια και με την παρουσία του υπουργού μας. Θα έχουμε τη δυνατότητα να τοποθετηθούμε, να ακούσουμε κάποια πράγματα και να πούμε κι εμείς κάποια θέματα προς την πολιτική ηγεσία για την επιχειρηματικότητα έτσι ώστε να μεταφερθούν στην Αθήνα και να μας δώσει τη δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα μετά την Έκθεση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *