Την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων υπέγραψε η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων υπέγραψε η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας για Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή μέχρι τις 9.30 το βράδυ, από τις 2 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου. Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος δήλωσε ότι ήταν ένα αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου στο οποίο ανταποκρίθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι «αυτή η παράταση θα περάσει σήμερα (σ.σ. χθες) από την Επιτροπή Ανάπτυξης στην οποία θα δοθεί και τυπικά το «Ο.Κ.». Είναι μία διαδικασία η οποία προβλέπεται γιατί το Περιφερειακό Συμβούλιο για να μειώσει τον όγκο της δουλειάς, κάτι τέτοιες διαδικασίες τις έχει μεταβιβάσει σ’ αυτήν την Επιτροπή. Το σημαντικό είναι ότι ο Εμπορικός Σύλλογος ζητάει μία τροποποίηση στο πρόγραμμα λειτουργίας της αγοράς, το Εργατουπαλληλικό Κέντρο συμφωνεί οπότε κι εμείς σαν Περιφέρεια θα συμφωνήσουμε, ευελπιστώντας ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού. Ακούμε τον Εμπορικό Σύλλογο που ξέρει τα της αγοράς και εκτός του ότι γνωρίζει τα της αγοράς, υπάρχουν και θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση και πελατών των μαγαζιών που είναι Καβαλιώτες αλλά και αυτών οι οποίοι είναι επισκέπτες. Και πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανάγκες τους».

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Αυτήν την εποχή η Περιφέρεια έχει πολλά θέματα να ασχοληθεί. «Ένα σημαντικό ζήτημα», τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος, «είναι αυτό το οποίο λέγεται διόδια και πάνω σ’ αυτό περιμένω να δω τις εξελίξεις. Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα πάνω στο οποίο περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις, είναι τα θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με ζητήματα στα οποία εμπλέκονται τα υπουργεία, τα οποία υπουργεία μας καθυστερούν, μας πάνε πίσω και μας δυσκολεύουν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *