Την οργή της εξέφρασε η πρώην πρόεδρος της Παιδόπολης Μαρίνα Φιλιππίδου για τη φωτιά που ξέσπασε σε κτίριο του Ιδρύματος

Την οργή της εξέφρασε με δηλώσεις της η πρώην πρόεδρος της Παιδόπολης κ. Μαρίνα Φιλιππίδου για τη φωτιά που ξέσπασε σε κτίριο του Ιδρύματος, κάνοντας λόγο για λάθη και παραλείψεις της σημερινής Διοίκησης.

Αναλυτικά στις δηλώσεις της η κ. Φιλιππίδου ανέφερε «πόνεσα με αυτό το συμβάν όχι επειδή ήμουν πρόεδρος, αλλά γιατί η ανακαίνιση αυτή έγινε με πάρα πολύ κόπο. Όπως έχω πει πάρα πολλές φορές τα οικήματα είναι εκεί από το 1947, εγκαταλελειμμένα. Όταν τα είδα το 2012 και με δωρεάν μελέτες από φίλους μηχανικούς και οικονομολόγους, εντάχθηκαν με πολύ κόπο στο ΕΣΠΑ και έγινε ένας πολύ μεγάλος αγώνας και ενώ έπρεπε να τελειώσουν το 2015 όχι μόνο δεν έχουν τελειώσει, όχι μόνο απεντάσσονται γιατί απεντάχθηκε ο διαγωνισμός του εξοπλισμού το 2015, που ήταν με ποσό 650.000 ευρώ και τώρα πάει να ενταχθεί με τα μισά χρήματα, καίγεται κιόλας το κτήριο της ψυχαγωγίας. Για αυτό είμαι πάρα πολύ όχι απλά στεναχωρημένη, αλλά και θυμωμένη. Και οργισμένη θα έλεγα. Γιατί θεωρώ ότι υπάρχουν λάθη και παραλείψεις. Θεωρώ ότι το πόρισμα είναι γνωστό, ότι υπάρχει εμπρησμός, γνωρίζουν ποιος το έχει κάνει, όλοι το γνωρίζουν. Το γνωρίζουν και οι αρμόδιες αρχές και δεν ξέρω για ποιο λόγο κρατάνε αυτήν τη μυστικότητα. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη αντίδραση από τα παιδιά. Τα παιδιά δεν ήταν όλα στο σχολείο, γιατί όταν ακούω αυτό από τον πρόεδρο ότι όλα τα παιδιά ήταν στο σχολείο είναι ψέματα. Τρία ανήλικα παιδιά δεν πήγανε σχολείο και δεν ήταν το βράδυ στην παιδόπολη, τα έφερε  η Αστυνομία το επόμενο βράδυ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτά τα κρατάνε μυστικά και τι προσπαθούν να αποκρύψουν».

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;

Κληθείσα να εκτιμήσει η κ. Φιλιππίδου αν η φωτιά μπήκε από παιδιά που ζουν στο ίδρυμα, τόνισε πως αυτή η ερώτηση θα πρέπει να τεθεί στην Πυροσβεστική και στην Εισαγγελία και στον πρόεδρο. «Δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε αυτή η απόπειρα, υπήρχαν κι άλλες. Για αυτό θεωρώ ότι υπάρχουν λάθη και παραλείψεις» τόνισε με έμφαση, συμπληρώνοντας ότι κατά την εκτίμησή της η διοίκηση του ιδρύματος τα γνώριζε όλα αυτά. «Δεν θέλω να προσθέσω κάτι άλλο, όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω περισσότερο» τόνισε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση