Την Κυριακή κόβει την Βασιλόπιτά της η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ

Την Κυριακή κόβει την Βασιλόπιτά της η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ  στο Λούσι στις 11.30 το πρωί παρουσία και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βορίδη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Δράκο θα γίνουν και κάποιες εξαγγελίες.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «την Κυριακή θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας και θέτουμε τις βάσεις για τη μελλοντική πορεία σε τοπικό επίπεδο. Η εκδήλωση θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο ξενοδοχείο Λούσι με προσκεκλημένο τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη. Νομίζω ότι θέτουμε τις βάσεις, θέτουμε τους στόχους και προχωράμε για την πορεία μας αυτό το χρόνο που θα είναι θέλω να πιστεύω διπλός. Αφενός η υλοποίηση του κυβερνητικού έργου από την κεντρική διοίκηση και από τους δευτερογενείς στόχους που βάζουμε εμείς ως Οργάνωση στο νομό Καβάλας. Θα είναι εδώ ο υπουργός και επίσημος προσκεκλημένος είναι επίσης ο δικό μας υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος. Όπως και οι υπόλοιποι πολιτευτές, βουλευτές, πρώην υπουργοί κι όλα τα στελέχη του κόμματος σε τοπικό επίπεδο».

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Συνέχισε λέγοντας ότι «αυτήν τη στιγμή εδώ και 10 μέρες προετοιμάζουμε την εκδήλωση και θέλουμε να κάνουμε έγκαιρα ένα πρόγραμμα να το στείλουμε στην κεντρική διοίκηση ώστε να προγραμματιστούν και οι αντίστοιχοι ομιλητές που θα έρθουν. Που δεν θα είναι μόνο οι κοινοβουλευτικοί αλλά είναι και αξιόλογα στελέχη της κρατικής μηχανής ή δευτερογενή στελέχη από τις γραμματείες του κόμματος».

Τέλος για νέα γραφεία της ΝΟΔΕ και τον αγιασμό τους  είπε ότι «έχω κάνει μία πρόταση να έρθει ο Αντώνης Σαμαράς για έναν αγιασμό. Έχουμε χρονικό περιθώριο οπότε, όταν μπορέσει να γίνει θα γίνει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *