Την Κυριακή η παιδική παράσταση «Η Ταγαροβρεμέν`» από τη Θρακική Εστία Καβάλας, το Λύκειο Ελληνίδων και το ΔΗΠΕΘΕ

Την Κυριακή η Θρακική Εστία Καβάλας, το Λύκειο Ελληνίδων και το ΔΗΠΕΘΕ ανεβάζουν την παιδική παράσταση «Η Ταγαροβρεμέν`». Το νόημα από αυτή την εκδήλωση είναι και η συνεργασία, όπως δήλωσε το μέλος της Θρακικής κ. Κώστας Παπακοσμάς.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είναι θρακιώτικο όνομα της εκδήλωσης. Είναι ένα λαϊκό παραμύθι από τη Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης. Είναι μία κοινή σύμπραξη του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας και της Θρακικής Εστίας. Αποδεχόμενοι την πρόταση του ΔΗΠΕΘΕ και της προέδρου του, κας Κορίνας Πρασσά, το Λύκειο Ελληνίδων και η Θρακική Εστία προετοίμασαν αυτήν την παράσταση που θα δοθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου». Κόντρα στους καιρούς που θέλουμε όλοι να πάμε με την τεχνολογία, εμείς επιμένουμε να διδάξουμε στα παιδιά το παλιό ελληνικό παραμύθι με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων. Το νόημα από αυτήν την κοινή εκδήλωση είναι και η συνεργασία. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και μια πλειάδα από νέους ανθρώπους έχουν εργαστεί γι’ αυτήν την προσπάθεια.

Εμείς ως Θρακική Εστία εδώ και έναν χρόνο έχουμε κάθε Σάββατο παραμύθια, αφήγηση, στην εστία μας, στην οδό Κωστή Παλαμά 1, από δύο εκπαιδευτικούς, την Παρθένα Ιωαννίδου και τη Γεσθημανή Κούφτα. Το ίδιο κάνει και το Λύκειο Ελληνίδων διαδίδοντας μέσα από τις δράσεις του την παράδοση και το παραμύθι. Θα είναι μία πολύ καλή παράσταση για μικρούς και για μεγάλους».

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Για την υποψηφιότητά του ως βουλευτής είπε ότι «ήδη έχει ανακοινωθεί από το Κίνημα Αλλαγής ότι θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όταν προκηρυχθούν αυτές. Επίσης έχει ανακοινωθεί και το όνομα του δικηγόρου κ. Παύλου Γεωργιάδη και του παλιού συναδέλφου στο Περιφερειακό Συμβούλιο και νυν περιφερειακού συμβούλου, κ. Τάσου Τσαλδαρίδη. Θυμίζω ότι ο πρώην βουλευτής κ. Δημήτρης Παπουτσής και η κα Μαρία Τσουρή έχουν επίσης ανακοινωθεί, άρα λοιπόν από τις 6 θέσεις του ψηφοδελτίου έχουν ανακοινωθεί οι 5».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *