Την Καβάλα επισκέφθηκε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ

Την Καβάλα επισκέφθηκε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ έχοντας μία σειρά επαφών. Σύμφωνα με τον βουλευτή κ. Γιάννη Πασχαλίδη ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία η επίσκεψη του καθώς ενημερώθηκε για όλα τα σημαντικά ζητήματα.

Ο κ. Πασχαλίδης είπε ότι «για μας τους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ, ήταν πάρα πολύ σημαντική η πρώτη επίσκεψη που έκανε ο Διοικητής του ΟΑΕΔ γενικώς και αυτή έγινε στην Καβάλα. Όταν παρουσίασε ο κ. Βρούτσης τον Διοικητή στη Βουλή, ήμουν εκεί. Ο Διοικητής άφησε πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά. Ήταν σύμβουλος του Ομπάμα, έκανε μεταπτυχιακά, διδακτορικά και ήταν για θέματα εκπαίδευσης και εργασίας σύμβουλος του Ομπάμα. Μας τιμάει ιδιαίτερα που ένας τέτοιος άνθρωπος έρχεται να διοικήσει τον ΟΑΕΔ. Αισθάνομαι σαν υπάλληλος του ΟΑΕΔ, μεγάλη χαρά που ήρθε στην Καβάλα. Τον καλωσορίσαμε. Συνάντησε τους υπαλλήλους, μίλησε μαζί τους, έμαθε για τα προβλήματα που έχουν και στη διοίκηση και στα σχολεία. Επισκέφθηκε τα υποκαταστήματα στην Ελευθερούπολη και στη Χρυσούπολη, τον καινούργιο βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ που κατασκευάζεται και τελειώνει. Θα έρθει ξανά, απ’ ό,τι μου είπε για να συνεχίσει αυτές τις επαφές και με άλλους φορείς. Ήταν να επισκεφθεί και όλους τους δημάρχους αλλά συνέβησαν κάποια πράγματα που δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει το πρόγραμμά του».

ΣΥΣΚΕΨΗ

Συνέχισε λέγοντας ότι «τη Δευτέρα έγινε μία σύσκεψη στη Νομαρχία με τον Δικηγορικό Σύλλογο και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αντωνιάδη, για το θέμα του Ειρηνοδικείου Θάσου. Ήταν εκεί και ο δήμαρχος Θάσου  ο κ. Κυριακίδης. Συζητήθηκε επίσης το θέμα του Υποθηκοφυλακείου. Είναι ένα αντικείμενο για το οποίο εγώ έχω επισκεφθεί επανειλημμένα τον υπουργό και την ΕΤΑΔ και προσπαθούμε να βρούμε λύση και για να λειτουργήσει το Ειρηνοδικείο Θάσου και για το Υποθηκοφυλακείο Καβάλας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση