Την ερχόμενη εβδομάδα η ασφαλτόστρωση στην οδό Ομονοίας στο πλαίσιο της αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει ασφαλτόστρωση στην οδό Ομονοίας σε ότι αφορά τις εργασίες που γίνονται από τον εργολάβο για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Νίκος Ξανθόπουλος.

Η ΔΕΥΑΚ αναμένει να λάβει τις σχετικές άδειες για να προχωρήσει στις ασφαλτοστρώσεις, καθώς είναι πολλά τα παράπονα των καταστηματαρχών και των πολιτών από τα χώματα και τα χαλικάκια που υπάρχουν διάσπαρτα στο οδόστρωμα.

Στις δηλώσεις του ο κ. Ξανθόπουλος σημείωσε πως «η προσωρινή αποκατάσταση που πράγματι έχουμε κάνει δεν είναι η μόνιμη λύση. Αυτό το οποίο εμείς περιμένουμε για να το ξηλώσουμε αυτό, γιατί έχουμε τελειώσει και με αυτό που έπρεπε να κάνουμε στο σύστημα που έχουμε εγκαταστήσει, είναι να πάρουμε από τη Διεύθυνση ΠΕΧΩ την έγκριση, την άδεια για κυκλοφοριακές παρεμβάσεις και ρυθμίσεις στο κομμάτι της Ομονοίας από τον Άγιο Παύλο μέχρι τα παλιά Δικαστήρια και να κάνουμε τις αποκαταστάσεις με άσφαλτο πλέον. Είχαμε προγραμματίσει για τη Δευτέρα, οι διάφοροι οργανισμοί που παρεμβαίνουν η Αποκεντρωμένη, η Περιφέρεια καθυστερούν».

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

«Τη Δευτέρα έχει πάει στη Διεύθυνση ΠΕΧΩ από την Αποκεντρωμένη εδώ στην Καβάλα το σχετικό έγγραφο, ελπίζουμε ότι την άλλη βδομάδα θα το έχουμε στα χέρια μας για να κάνουμε την παρέμβασή μας στην οδό Ομονοίας. Μας ενδιαφέρει και εμάς μέσα στο χειμώνα να μην έχουμε την εικόνα που έχουμε, θέλω να ελπίζω ότι θα την πάρουμε άμεσα και από Δευτέρα θα μπορούμε να είμαστε σε θέση να κάνουμε αποκατάσταση. Η καθυστέρηση δημιουργείται από το γεγονός ότι δεν έχουμε πάρει την άδεια που ζητήσαμε. Δεν μπορούμε μέχρι τότε να κάνουμε τις οριστικές αποκαταστάσεις στην οδό Ομονοίας. Υπομονή μερικές μέρες, θέλω να πιστεύω ότι την ερχόμενη βδομάδα θα έχουν τελειώσει όλα. Για να πέσει η άσφαλτος θα πρέπει σε κάποια κομμάτια της οδού Ομονοίας να κλείσει η κυκλοφορία. Αυτό απαιτεί άδεια και από το Δήμο Καβάλας  και από τις αρχές και από το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας. Αυτό όμως για να γίνει απαιτείται η σχετική αδειοδότηση η οποία καθυστερεί δυστυχώς» ξεκαθάρισε καταληκτικά ο κ. Ξανθόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση