Την Δευτέρα ξεκινούν τα μαθήματα στον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας

Την Δευτέρα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Βασίλη Θεοδωρίδη την Δευτέρα ξεκινά η νέα σκακιστική χρονιά.

Όπως ανέφερε «Από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου αρχίζει στο Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας η νέα εκπαιδευτική περίοδος. Τα μαθήματα σκακιού στα τμήματα αρχαρίων και οι προπονήσεις των προχωρημένων θα γίνονται καθημερινά από 4 ειδικούς έμπειρους εκπαιδευτές – προπονητές στο Εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου (Ευριπίδου 2).

Από 2 Σεπτεμβρίου οι νέες εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 6 – 8 μ.μ. και Σάββατο 10 – 12 π.μ. (πληροφορίες 6977786035).

Μιλάμε για μια ακόμη εκπαιδευτική περίοδο στο σκακιστικό μας σχολείο. Ιούλιο και Αύγουστο περάσαμε με διακοπές και τουρνουά σε Ελλάδα και εξωτερικό με την συμμετοχή και των δικών μας αθλητών.

Ανοίγουμε στην παλιά μας έδρα μέχρι να πάμε στη Μεγάλη Λέσχη όπως μας είχαν υποσχεθεί και από την προηγούμενη διοίκηση άρα όπως και μας υποσχέθηκε ο κ. Μουριάδης».

ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο ίδιος τόνισε ότι «από στις 15 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι αγώνες με πρώτο σταθμό τον αγώνα στη μνήμη του σκακιστή γιατρού που έφυγε πριν από 15 χρόνια ενώ αμέσως μετά και στο τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνουν αγώνες και σ την Θάσο.

Επίσης το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου θα γίνει σεμινάριο σκακιστικό με 25 υποψήφιους διαιτητές σκακιού από όλη την Περιφέρεια μας και αυτό θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Νικόλαος Μάρτης.

Θα ενημερωθούν και  οι παλιοί διαιτητές που θέλουν και θα γίνουν και νέοι. Εξάλλου έφτασε στην Αμερική η Σταυρούλα Τσολακίδου και θα αρχίζει τα μαθήματα στο τμήμα ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Σαιν Λουις. Εκεί υπάρχει και η μεγαλύτερη σκακιστική ομάδα της Αμερικής και εκεί είναι και ο πιο διάσημος προπονητής που θα αναλάβει και την Σταρούλα. Χαιρόμαστε για το παιδί μας που χάνουμε βέβαια αλλά θα μας κάνει και πάλι περήφανους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *