Την δήμαρχο Δήμητρα Τσανάκα και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο στηρίζει η Νέα Δημοκρατία

Την δήμαρχο κα Δήμητρα Τσανάκα και τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο στηρίζει η Νέα Δημοκρατία. Ο πρώην υπουργός κ. Γιώργο Καλαντζής δήλωσε πως η απόφαση είναι σεβαστή από όλους.

Συγκεκριμένα είπε ότι «την Τετάρτη η Νομαρχιακή Επιτροπή της διευρυμένης έλαβε  ομόφωνη απόφαση για στήριξη με όλες μας τις δυνάμεις της κας Τσανάκα και του κ. Μέτιου. Ο κ. Τοψίδης προέρχεται από τον ίδιο πολιτικό χώρο αλλά τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τις περιφερειακές εκλογές την έχει ο κ. Μέτιος. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς από τη στιγμή που είμαστε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».

ΕΚΛΟΓΕΣ

Για τις εθνικές εκλογές που θα γίνουν στις 7 Ιουλίου, αρχικά είπε χαριτολογώντας ότι «ας κρατήσουμε μια πισινή, μέχρι να πάει να το πει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας. Μπορεί να πάει και 27 Ιουνίου, μπορεί να πάει και Οκτώβριο, δεν ξέρουμε. Ο πρωθυπουργός το είπε το βράδυ των εκλογών στο διάγγελμά του ότι μετά τη δεύτερη Κυριακή θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προκηρύξει εκλογές για τις 30 Ιουνίου. Και είδατε ότι δεν το τήρησε, το πάει για τις 7 Ιουλίου. Γι’ αυτό και τα λέω όλα αυτά, μήπως και αλλάξει πάλι».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Για το βουλευτικό  ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι «απ’ ό,τι λένε, λογικά μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί. Δεν υπάρχει και ο χρόνος άλλωστε. Μας πιάνει και συνταγματικά ό,τι λέει ο νόμος για τις εκλογές». Τέλος, για την πιθανότητα επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια μας, είπε ότι «δεν έχουμε κάτι τέτοιο. Μακάρι να έρθει αλλά δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *