Την αυτοκριτική της έκανε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών, Μαρία Φραντζεσκάκη, για το εκλογικό αποτέλεσμα

Την αυτοκριτική της έκανε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών κα Μαρία Φραντζεσκάκη για το αποτέλεσμα των εκλογών. Σύμφωνα με την ίδια ήταν πάρα πολλά που έφταιξαν για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η κα Φραντζεσκάκη δήλωσε ότι «να ευχαριστήσω κατ’ αρχήν όλους τους συμπολίτες μου οι οποίοι με έφεραν όχι πρώτη στο συνδυασμό μου, στην περιφέρεια της Καβάλας είναι ο κ. Καλανταρίδης πρώτος σε σταυρούς σε όλο το δήμο Καβάλας και μετά σε όλο το δήμο Καβάλας έρχομαι εγώ. Σε όλους τους συνδυασμούς.

Και για να περάσουμε στο κομμάτι της αυτοκριτικής, κάτι έφταιξε. Κάποιος μας έφταιξε, κάπου φταίξαμε εμείς, κάτι έγινε. Πέρασα αυτό το σοκ και πιστεύω και πολλοί άλλοι συνυποψήφιοί μου και σημερινοί δημοτικοί σύμβουλοι. Γιατί πραγματικά τις πρώτες μέρες, θεώρησα ότι ήταν πάρα πολύ νωρίς και δεν ήμουν σε θέση να είμαι αντικειμενική, γιατί ήταν πάρα πολύ φρέσκα ακόμη τα πράγματα, να δω τι έφταιξε και ποιος έφταιξε. Τελικά καταλήγω ότι ήταν πάρα πολλά αυτά που έφταιξαν. Κάνοντας και κάποια πράγματα από μας, αλλά και κάποια άλλα πράγματα οποία νομίζω ότι έγιναν μέτωπο εναντίον του συνδυασμού μας. Γιατί δεν μπορεί την πρώτη Κυριακή να ανεβαίνουν να ποσοστά του συνδυασμού από το 2014 και τη δεύτερη φορά σύσσωμη η αντιπολίτευση να έχει έρθει απέναντί μας. Έχουν φταίξει κι άλλα πράγματα τα οποία αυτήν τη στιγμή θα τα συζητήσουμε μέσα στην ομάδα μας. Αυτό πρέπει να γίνει από την αρχή και όπως άρχισε να γίνεται, για να μην υπάρχουν προστριβές και σύννεφα στο συνδυασμό μας».

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Για το θέμα των συνεργασιών είπε ότι «ο λαός μας έστειλε στην αντιπολίτευση. Η θέση μας είναι στην αντιπολίτευση. Όμως, ό,τι κι αν προκύψει, όποιο θέμα κι αν χρειαστεί, όπου χρειαστεί και μας ζητηθεί  η βοήθειά μας και η εμπειρία μας όλων αυτών των 5 χρόνων, εμείς θα είμαστε στο πλάι του δημάρχου και της διοίκησης. Η θέση μας, όμως, κι εκεί μας έστειλε ο λαός, είναι η αντιπολίτευση. Εμείς είμαστε μία ομάδα δυνατή, μία ομάδα η οποία δούλεψε το 80% αυτήν τη στιγμή της ομάδας, γιατί όλη η ομάδα όσοι εκλεγήκαμε και όσοι δεν εκλεγήκαμε, δουλέψαμε πραγματικά σκληρά, επίπονα, πάρα πολλές ώρες προσωπικές από τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, το σπιτικό μας, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε για το καλό του δήμου. Αυτή  οι οποίοι μείναμε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που δουλέψαμε σκληρά, αυτό το πράγμα θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Σ’ αυτό το μετερίζι το οποίο ταχθήκαμε να είμαστε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *