Την ανακαίνιση του Αμφιθεάτρου προγραμματίζει η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας όπως ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης

Τους δημοσιογράφους δεξιώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Κώστας Αντωνιάδης «Στο Κουτούκι του Σαρρή» για να αποχαιρετήσουν το 2019. Ο κ. Αντωνιάδης στις δηλώσεις του, τους χαρακτήρισε ως συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα είπε ότι «βρισκόμαστε εδώ προκειμένου να τιμήσω τους συνεργάτες μου γιατί θεωρώ τους δημοσιογράφους και του έντυπου αλλά και του ηλεκτρονικού Τύπου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως συνεργάτες οι οποίοι κοινωνούν όλα αυτά που προσπαθούμε να κάνουμε για το νομό Καβάλας. Να δημιουργήσουμε, να οραματιστούμε. Γι’ αυτό και βρισκόμαστε εδώ σε στιγμές χαλάρωσης να μιλήσουμε και για θέματα εκτός τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το 2019 κλείνει με ένα θετικό πρόσημο για μένα προσωπικά. Κι αυτό διότι από τις 6 Σεπτεμβρίου είμαι χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και προσπαθώ μαζί με τους συνεργάτες μου να δώσουμε μια αναπτυξιακή πορεία για το νομό Καβάλας. Εύχομαι χρόνια πολλά, καλή χρονιά, δημιουργική και οποιαδήποτε επιθυμία έχει ο καθένας θέσει ως στόχο, να εκπληρωθεί».

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Για το 2020 είπε ότι «ο προγραμματισμός κατά την άποψή μου και το οποίο απαιτεί και η κοινωνία της Καβάλας, ο νομός Καβάλας, είναι ότι πρέπει να γίνει μια ανακαίνιση του αμφιθεάτρου της Νομαρχίας. Ελπίζω ότι μέχρι και το πρώτο τρίμηνο του 2020 θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μελέτες και να είμαστε σε θέση να το δημοπρατήσουμε προκειμένου με μία ανακαίνιση να το δώσουμε στην κοινωνία, στους πολιτιστικούς συλλόγους και ειδικά στους ανθρώπους του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι. Είναι ένα αμφιθέατρο το οποίο έχει τεράστιες δυνατότητες, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και νομίζω ότι χρήζει μια άμεση ανακαίνιση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *