Τα πρώτα 100.000 ευρώ έπεσαν στη Δημοτική Αγορά από την εταιρεία του Σκλαβενίτη για την μίσθωση του ισογείου καταστήματός της

Τα πρώτα 100.000 ευρώ έπεσαν στη Δημοτική Αγορά από την εταιρεία του Σκλαβενίτη για τη μίσθωση του ισογείου καταστήματός της. Η πρόεδρος της «Δημωφέλεια» κ. Ιωσηφίδου εξέφρασε την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι η συμφωνία που επετεύχθη με τη νέα επιχειρήσει τηρείται στο 100%.

Στις δηλώσεις της η κ. Ιωσηφίδου σημείωσε πως «μετά από επικοινωνία με την επιχείρηση Σκλαβενίτη και ταυτόχρονα όμως και την επιχείρηση Μαρινόπουλου, ήρθε στα χέρια της «Δημωφέλεια» συμφωνητικό το οποίο να το υπογράφουν τρεις συμμετέχοντες, δηλαδή η «Δημωφέλεια», ο Μαρινόπουλος και ο Σκλαβενίτης. Το οποίο συμφωνητικό το πέρασα και από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με αυτό το συμφωνητικό λοιπόν και για αυτό το υπογράφουμε τρεις, υπάρχει μέσα η καταγραφή των οφειλομένων μέχρι τον Αύγουστο και από κει και πέρα η συνέχιση της μίσθωσης από το Σεπτέμβριο από την εταιρία που απορροφά την επιχείρηση Μαρινόπουλος δηλαδή το Σκλαβενίτη. Αφού έγιναν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις από μένα και οι αντίστοιχες διορθώσεις όσον αφορά το ποσό των οφειλομένων και όσον αφορά το χρόνο που συνεχίζει να τρέχει η μίσθωση, συμφωνήσαμε λοιπόν στα οφειλόμενα μέχρι τον Αύγουστο που είναι 211.000 ευρώ, κι από κει και πέρα η συνέχεια της μίσθωσης με το μίσθωμα το προ εκπτώσεων που δικαιούται ο Σκλαβενιτης. Την Τετάρτη το πρωί κατά τις 11 επικοινώνησε μαζί μας εκπρόσωπος της εταιρίας Σκλαβενίτης, οι οποίοι καταρχήν ενημέρωσαν ότι η συνεδρίαση της Τετάρτης του δικαστηρίου  για τον Μαρινόπουλο θα αναβάλλονταν, αλλά ότι αυτό δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τη συμφωνία μας και τη συνεργασία μας γιατί ο λόγος της αναβολής ήταν καθαρά τυπικός προκειμένου να είναι πλήρως εμπεριστατωμένος μέσα ο φάκελος στη συνεδρίαση που έχει αναβληθεί το δικαστήριο για το Δεκέμβριο, κι ότι με ενημέρωσαν ότι τα χρήματα του μισθώματος κατατέθηκαν την Τετάρτη, του ποσού δηλαδή των 46.000 ευρώ και με ρωτούσαν αν με την κατάθεση θα δικαιούνταν την έκπτωση του 15% που υπάρχει με απόφαση του Δ.Σ. της Δημωφέλεια για όλους τους μισθωτές σε περίπτωση εμπρόθεσμης καταβολής και φυσικά τους απάντησα ότι φυσικά. Κι όπως επίσης θα προχωρούσαν στην καταβολή του 30% κι ότι αυτό έλεγε το προσύμφωνο που υπογράψαμε, ότι για τα οφειλόμενα τα 211 χιλιάρικα η εταιρία Σκλαβενίτης θα προχωρούσε σε άμεση καταβολή του 30% της οφειλής, 64.000 ευρώ δηλαδή, κι έτσι προκύπτουν τα 100 χιλιάρικα που λάβαμε τελικά».

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ

Συμπλήρωσε δε πως «η Δημωφέλεια έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένη και ικανοποιημένη και μπορώ να πω δικαιωμένη για τους χειρισμούς που κάναμε, καθώς με αυτήν την κίνηση βγαίνει κερδισμένη. Αφενός μεν καταβάλλονται όλα τα οφειλόμενα, αφετέρου δε συνεχίζει να λειτουργεί το κατάστημα της Δημοτικής Αγοράς, ήδη έχουν προωθηθεί εμπορεύματα στο κατάστημα της Δημοτικής Αγοράς, βέβαια 100% εξοπλισμένο θα είναι τους επόμενους δυο μήνες. Οι εργαζόμενοι είναι όλοι στις θέσεις τους και ταυτόχρονα έχουν σωθεί και θέσεις εργασίας από το άλλο κατάστημα του Μαρινόπουλου στην Ιχθυόσκαλα. Είναι μια υπόθεση που ενδιαφέρει όλη την Ελλάδα, μας ευχαρίστησαν ως Δημωφέλεια για τους χειρισμούς μας γιατί βάζουμε το λιθαράκι μας να σωθεί στο πανελλήνιο μια επιχείρηση με χιλιάδες εργαζομένους και προμηθευτές. Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς τη χαρά μου και την αισιοδοξία μου για τη συνέχιση της συνεργασίας που φαίνεται ότι θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα και για την περιοχή μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.