Τα πάντα έτοιμα για την μεγάλη σημερινή διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στην Καβάλα

Όλα  είναι  έτοιμα, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, για τη διεξαγωγή της τρίτης κατά σειρά ”Λευκής Νύχτας”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αγορά της Καβάλας σήμερα.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε χθες η δήμαρχος Καβάλας, κ. Δήμητρα Τσανάκα, έκανε λόγο για έναν πετυχημένο θεσμό, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη της, ότι η φετινή ”Λευκή Νύχτα” θα πάει ακόμη καλύτερα από τις δυο προηγούμενες.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΑΝΑΚΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ

 

Η κ. Τσανάκα, τόνισε με έμφαση ότι παράλληλα με τη ”Λευκή Νύχτα” στην πόλη μας φιλοξενούνται και άλλες εκδηλώσεις, στις οποίες μετέχουν εκατοντάδες μαθητές, γεγονός που θα προσδώσει στην τοπική αγορά επιπλέον κίνηση. Η δήμαρχος Καβάλας κάλεσε τους συμπολίτες μας να βρεθούν στο κέντρο της πόλης και να στηρίξουν την τοπική αγορά, η οποία, όπως ανέφερε σχετικά, έχει ανάγκη αυτή τη στήριξη, ενώ υπογράμμισε ότι ο δήμος είναι δίπλα στο πλευρό του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, έκανε λόγο για μια σημαντική προσπάθεια, η οποία στηρίζει την αγορά και δίνει ζωντάνια στην πόλη. Δήλωσε επίσης βέβαιος ότι η περσινή επιτυχία της ”Λευκής Νύχτας” θα επαναληφθεί και φέτος σε πείσμα της γενικότερης οικονομικής δυσπραγίας, επισημαίνοντας ότι έτσι η Καβάλα θα γίνει ακόμη πιο ελκυστική, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την καλή της εικόνα.

Στην σύντομη τοποθέτηση της, η πρόεδρος της ”ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, Αναστασία Ιωσηφίδου, χαρακτήρισε τη ”Λευκή Νύχτα” γιορτή για την Καβάλα, ενώ κάλεσε τους καβαλιώτες να κατέβουν στο κέντρο, ώστε να στηρίξουν από τη μεριά τους τον εμπορικό κόσμο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, κ. Βασίλης Λεμονίδης, στις δηλώσεις του, αφού ευχαρίστησε το δήμο, την αντιπεριφέρεια, τη ”ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ” και το Επιμελητήριο, ανέφερε ότι με μια ακόμη διοργάνωση ”Λευκής Νύχτας” θα φανεί πως όλοι μαζί οι φορείς μπορούν να συνεργαστούν και να πετύχουν.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας  έκανε μια σύντομη αναδρομή στις δυο προηγούμενες ”Λευκές Νύχτες”, τονίζοντας ότι και αυτές ήταν απόλυτα επιτυχημένες, ενώ υπογράμμισε ότι ο στόχος φέτος είναι να κατέβουν στο κέντρο και στις 30 δράσεις που θα αναπτυχθούν εκεί, όσο το δυνατό περισσότεροι συμπολίτες μας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ότι δεν κατέστη δυνατή η πεζοδρόμηση της Βενιζέλου, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι θα υπάρχουν και εκεί αρκετά δρώμενα που θα αρχίζουν από την περιοχή του Αϊ Γιάννη και προς το κέντρο.

Ο Βασίλης Λεμονίδης ευχήθηκε να πάνε όλα καλά, δήλωσε ότι δεν τον ανησυχούν οι προβλέψεις της Ε.Μ.Υ. για συννεφιά στην Καβάλα στην διάρκεια της Παρασκευής, σημειώνοντας ότι υπάρχει διαρκής επικοινωνία και με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καβάλας.

Επίσης, ανέφερε ότι ήταν επιδίωξη του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας να συμπέσει η ”Λευκή Νύχτα” με το δεκαήμερο προσφορών, συμπληρώνοντας ότι τα τοπικά καταστήματα θα προβούν σε γενναίες εκπτώσεις.

Απηύθυνε δε έκκληση σε όσους κατέβουν στο κέντρο να μην χρησιμοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους, αλλά να μετακινηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Να σημειωθεί τέλος ότι οι εκδηλώσεις της ”Λευκής Νύχτας” θα αρχίσουν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ για την πιο εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων θα αλλάξει η φορά της οδού Ύδρας στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση