Τα καθήκοντα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού αναμένεται να αναλάβει ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Αντωνιάδης

Τα καθήκοντα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού αναμένεται να αναλάβει ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κώστας Αντωνιάδης, καθώς προχθές προέδρευσε για τελευταία φορά στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Στις δηλώσεις του ο κ. Αντωνιάδης σημείωσε πως «στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Κυριακής προτάθηκε από τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και ψηφίστηκε από το Σώμα των περιφερειακών συμβούλων ο συνάδελφος περιφερειακός σύμβουλος κ. Σωτήρης Μποταίτης ο οποίος θα είναι και νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Εξελέγησαν επίσης ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο αντιπρόεδρος είναι από την αντιπολίτευση όπως ορίζει ο Καλλικράτης, όπως επίσης και ο γραμματέας. Είναι ο κ. Σταύρος Καβαρατζής από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και ο κ. Χουσέ Οστά ο οποίος είναι συνάδελφος από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης. Επομένως εγώ την Κυριακή προέδρευσα για τελευταία φορά στο Περιφερειακό Συμβούλιο, από κει και πέρα θα υπάρξουν εντός των προσεχών ημερών οι ανακοινώσεις του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου για τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας ΑΜΘ. Είπα ξεκάθαρα στον Περιφερειάρχη ότι είμαι στη διάθεσή του σε οποιοδήποτε πόστο και αν επιλέξει ο ίδιος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για τα επόμενο προσεχές διάστημα, έχοντας ως απώτερο στόχο να βοηθήσουμε ώστε πραγματικά να αναδείξουμε όλα εκείνα τα συγκριτικά αλλά και τα αναπτυξιακά πλεονεκτήματα που έχει η Περιφέρειά μας. Νομίζω ότι στα 2,5 χρόνια της θητείας μου ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου επέδειξα όλα εκείνα τα στοιχεία προκειμένου να διαφυλάξω το συγκεκριμένο θεσμό κάνοντας ανοίγματα και προς την κοινωνία και νομίζω ότι θα είμαι σε θέση να ανταποκριθώ όπου και αν με χρειαστεί ο Περιφερειάρχης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση