«Τα εμβόλια πάνε με τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει», δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Ντίνος Κλειτσιώτης

 

 

 

 

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό και στο Νοσοκομείο Καβάλας. Σύμφωνα με τον Διοικητή του κ. Ντίνο Κλειτσιώτη ξεκίνησαν και οι εμβολιασμοί για τον γενικό πληθυσμό ενώ χθες νοσηλευόντουσαν μόλις 29 περιστατικά.

Συγκεκριμένα είπε ότι «νοσηλεύουμε αυτήν τη στιγμή 29 ασθενείς με covid, ενώ είχαμε φτάσει σε πολύ υψηλά νούμερα, μέχρι τους 155. Είμαστε καλά σχετικά. Φαίνεται ότι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων δεν είχαμε έξαρση. Αυτήν την εβδομάδα είμαστε σε αναμονή των εορταστικών εκδηλώσεων της πρωτοχρονιάς σε ό,τι αφορά την εκδήλωση κρουσμάτων. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε έξαρση και αυτά που φοβόντουσαν πολλοί λοιμωξιολόγοι δεν θα επαληθευτούν.

Τα εμβόλια πάνε με τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει. Ξεκινήσαμε την Παρασκευή, δούλεψαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας και το Σαββατοκύριακο. Ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα. Από την Τρίτη ο προγραμματισμός είναι να εμβολιάσουμε τους εργαζόμενους στα κέντρα υγείας και μέσα στη βδομάδα θα αρχίσει ο εμβολιασμός των ιδιωτών γιατρών. Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσα άτομα θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Από τη Δευτέρα, άνοιξε και η πλατφόρμα να δηλώσουν άτομα πάνω από 85 ετών. Όλοι εμβολιασμοί θα γίνουν στο νοσοκομείο μας. Στον γενικό πληθυσμό θα μπουν μέσα και τα κέντρα υγείας ως εμβολιαστικά κέντρα».

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Πρόσθεσε ότι «θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχιστεί ο εμβολιασμός με βάση τον προγραμματισμό κι ελπίζω να έρθουν και περισσότερα εμβόλια από την εταιρεία που υπέγραψε εμβόλια με την Ευρωπαϊκή Ένωση και να έχουμε περισσότερα μέσα στον Ιανουάριο για τους συμπολίτες μας.

Αυτήν τη στιγμή είμαστε καλά. Τα αποτελέσματα που πήραμε την Κυριακή από τα δείγματα είναι όλα αρνητικά. Είναι καλά μηνύματα αυτά. Να συνεχίσουμε έτσι, κρατώντας τα μέτρα που όλοι γνωρίζουμε. Μάσκα, πλύσιμο χεριών κλπ. Κι αν έχουμε συμπτώματα να μιλήσουμε με έναν γιατρό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast