Τέσσερις βουλευτές θα εκλέξει η Νέα Δημοκρατία στην Καβάλα σύμφωνα με τον υποψήφιο βουλευτή Μακάριο Λαζαρίδη


Οι εθνικές εκλογές είναι προ των εκλογών και οι υποψήφιοι βουλευτές ετοιμάζονται για αυτές. Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Καβάλας κ. Μακάριος Λαζαρίδης έκανε σχετικές δηλώσεις.

Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε πως «Η μητέρα των μαχών είναι οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Από το απόγευμα της περασμένης Κυριακής ωστόσο συντελείται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η ΝΔ είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη και η στρατηγική που ακολούθησε ο κ. Μητσοτάκης από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε Πρόεδρος της ΝΔ τον Ιανουάριο του 2016 δικαιώθηκε.

Θα έλεγα ότι είναι μια προσωπική νίκη του κ. Μητσοτάκη. Από εκεί και πέρα όμως εμείς θα συνεχίσουμε αυτή την στρατηγική. Απευθυνόμαστε σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Χωρίς να ρωτάμε τι ψήφισαν θα προχωράμε και δεν θα περιχαρακωθούμε στο 33%.

Θα επιδιώξουμε να πείσουμε περισσότερους. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, μετριοπάθεια και ευπρέπεια. Χωρίς έπαρση και αλαζονεία και ο πολιτικός μας λόγος θα χαρακτηρίζεται από ευθύνη και αλήθεια.

Δεν θα υποσχεθούμε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε Αυτό βέβαια είναι σημαντικό, γιατί το γεγονός ότι πορεύθηκε προεκλογικά χωρίς να υποσχεθεί πολλά στους πολίτες έφερε καρπούς.

Αυτό δείχνει ότι οι πολίτες εκτός του ότι αγκαλιάζουν το όραμα και το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, πλέον αποδέχονται τα κόμματα εκείνα που λεν τα πράγματα με το όνομα τους.

Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών κρίνεται στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο πετύχαμε μια μεγάλη νίκη που μας ικανοποιεί αλλά θα πανηγυρίσουμε όταν έρθει και το δεύτερο ημίχρονο, όταν παρθούν εκείνα τα μέτρα που θα φέρουν τα παιδιά μας πίσω από το εξωτερικό, όταν θα φέρνουμε επενδύσεις που θα δημιουργούν καλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και όχι θέσεις εργασίας των 360 ευρώ και όταν η χώρα μας θα αποκτήσει σοβαρή και αξιόπιστη εξωτερική πολιτική, όχι σαν και αυτή του κ. Τσίπρα που οδήγησε στην κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ

Πρόσθεσε δε πως «Ναι ξεκινάμε με ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα αλλά θα σκύψουμε το κεφάλι, θα δουλέψουμε με τα μανίκια ψηλά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ΝΔ θα καταφέρει να κατακτήσει την αυτοδυναμία αλλά και πάλι θα αναζητήσουμε ευρύτερες συγκλίσεις για να βγάλουμε την χώρα από την κρίση πραγματικά και όχι εικονικά».

Η αυτοδυναμία για τον κ. Λαζαρίδη είναι εφικτός στόχος. «Η στρατηγική του κ. Μητσοτάκη παρά τις φωνές από έξω και  από περιφερειακά στελέχη της ΝΔ ήταν απόλυτα πετυχημένη. Έπεισε πολίτες εκτός ΝΔ να τον εμπιστευτούν.

Για πρώτη φορά υπερψήφισαν το σχέδιο και το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και η ΝΔ κέρδισε την μάχη του κέντρου με τα γνωστά αποτελέσματα. Και επί  αειμνήστου  Κώστα Μητσοτάκη είχε συμβεί κάτι ανάλογο και επί Κ. Καραμανλή το 2004.».

Ο ίδιος τόνισε ότι βάσει εξαγγελιών και δηλώσεων του υπουργού κ. Τζανακόπουλου ο κ. Τσίπρας θα πάει στις 10 Ιουνίου για διάλυση της Βουλής και προκήρυξη των εκλογών. «Ο κ. Τσίπρας πηγαίνει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αργότερα. Ούτε αυτό δεν τήρησε. Θέλει αυτός να κάνει αλλαγές στη Δικαιοσύνη, κάτι που είναι και αντισυνταγματικό βάσει των κορυφαίων συνταγματολόγων. Ο κ. Παυλόπουλος θα μπορεί να περάσει ή μη τις αλλαγές. Δεν ξέρω τι θέλει να πετύχει με αυτές τις αλλαγές. Είναι μια κυβέρνηση σε αποδομή και καλό θα ήταν να πάμε σε υπηρεσιακή κυβέρνηση αλλά θέλουν να κρατήσουν τις καρέκλες μέχρι το τέλος της θητείας τους.

Όλα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα. Σαφώς και προσωπικά συνεχίζω τον αγώνα, η δραστηριότητα συνεχίζεται αλλά και όλοι μας ετοιμαζόμαστε για την λογική των εθνικών εκλογών από την επόμενη Δευτέρα» τόνισε εκτιμώντας ότι η ΝΔ στο Ν. Καβάλας θα εκλέξει  4 βουλευτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *