Τέσσερα νέα σύγχρονα λεωφορεία βάζει σε κυκλοφορία το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Τέσσερα νέα λεωφορεία θα επιστρατεύσει το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας στην Καβάλα στο πλαίσιο της ανανέωσης του στόλου του. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Γιάννη Χαλεπιάδη είναι υπερσύγχρονα και κλιματιζόμενα.

Ο κ. Χαλεπιάδης δήλωσε ότι «όπως είχαμε πει πριν 2 μήνες, οι ιδιοκτήτες του Αστικού ΚΤΕΛ και η εταιρεία, είχε προμηθευτεί 4 οχήματα για την ανανέωση του στόλου. Τώρα έχουν τελειώσει οι εργασίες τους, έχουν βαφτεί, έχουν συντηρηθεί και είναι έτοιμα να βγουν στην κυκλοφορία. Μέσα στην εβδομάδα θα βγει το πρώτο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βγει και το δεύτερο και ακολουθούν τα άλλα δύο μέχρι το τέλος του μήνα. Θα είναι σύγχρονα, με όλες τις προδιαγραφές. Είναι κλιματιζόμενα, τα τρία έχουν και ράμπα για ΑμΕΑ και είναι ό,τι πιο καινούργιο κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή. Γίνεται η ανανέωση του στόλου».

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΤΗ

Για τα καλοκαιρινά δρομολόγια προς τον Μπάτη, είπε ότι «θα ξεκινήσουν με το που κλείνουν τα δημοτικά σχολεία, στις 15 του μηνός Ιουνίου. Εκείνο το Σάββατο ανοίγει η γραμμή. Επειδή έχει φτιάξει ο καιρός, ο κόσμος θέλει να πάει και μέχρι τον Μπάτη, αλλά δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο διότι έχουμε τις πανελλήνιες που εκεί δίνουμε το πρώτο βάρος, για τη μεταφορά των μαθητών και των μαθητριών. Ξεκινάει η εξεταστική των ΤΕΙ. Δεν μπορεί όλα αυτά τα παιδιά που μας στήριζαν όλο το χειμώνα να τα παρατήσουμε και να πούμε θα βάλουμε λεωφορεία για τα μπάνια. Οι ώρες είναι συγκεκριμένες που γράφουν τα παιδιά και πρέπει τα λεωφορεία εκείνη τη στιγμή να είναι εκεί στις ώρες τις δηλωμένες. Μετά όλο το καλοκαίρι είναι μπροστά για όλους που θα χαρούν τη θάλασσα».

ΕΠΙΒΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Τέλος, για την επιβατική κίνηση αυτό το διάστημα είπε ότι «αυτήν τη στιγμή έχουμε τις εξετάσεις. Δεν έχουμε φροντιστήρια το απόγευμα ή εκδηλώσεις. Είμαστε λίγο πεσμένοι. Αυτό γίνεται, όμως, κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Το γνωρίζουμε ότι είναι λίγο πιο μαζεμένα τα πράγματα, αφού δεν έχουμε απογευματινές μετακινήσεις. Όλα τα παιδιά είναι μέσα και διαβάζουν, κάτι φυσιολογικό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *