Σύσκεψη στον Δήμο Καβάλας για την Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες  το πρωί, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, με θέμα την πρόοδο των εργασιών προετοιμασίας εφαρμογής του σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του δήμου Καβάλας.

Στην σύσκεψη πήραν μέρος ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, Δημοσθένης Τουλκίδης, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης, Μπάμπης Παπαδόπουλος, ο γενικός διευθυντής της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Ευστράτιος Μαρουλάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, Ζαφείρης Μυστακίδης,  στελέχη των εταίρων του προγράμματος καθώς επίσης και εκπρόσωποι του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Α.Ε. και της Πανελλήνιας Ένωσης Συλλόγων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Στην συζήτηση που ακολούθησε έγινε ενημέρωση όλων των πλευρών για την πρόοδο που παρουσιάζει η προετοιμασία των τεχνικών δελτίων, που έχει υποχρέωση να εκπονήσει ο κάθε εταίρος, με στόχο να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχουν καθυστερήσεις με βάση το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει, ώστε να μην σημειωθούν καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων που θα κατασκευαστούν με την χρηματοδότηση του προγράμματος.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *