Σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στην Καβάλα με όλους τους δημάρχους του Νομού Καβάλας, τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Διοικητή του Νοσοκομείου, τον διοικητή του Πυροσβεστικού σώματος, τον Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας και τον Διευθυντή Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αντωνιάδης έκανε γνωστό ότι πλέον υπάρχει συντονισμός όλων για την καλύτερη αντιμετώπιση του ιού.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας μέσω μιας ψηφιακής πλατφόρμας έδωσε τη δυνατότητα στους 4 δημάρχους, στον Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας, στο Διοικητή του Νοσοκομείου, στον Νομίατρο και στον προϊστάμενο της Πολιτικής προστασίας, στον διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος να υπάρχει μια ανοιχτή γραμμή, προκειμένου να ενημερωθούμε για το τι γίνεται σήμερα, πρώτη μέρα της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας. Έγινε μια αναλυτική ενημέρωση, ο καθένας από το δικό του φορέα διαχείρισης. Ο Αστυνομικός διευθυντής μας ενημέρωσε για τα μέτρα που ισχύουν πια. Ο διοικητής του Νοσοκομείου για τα κρούσματα και για τις εξετάσεις που περιμένουμε από κάποια τεστ που έχουν γίνει. Οι δήμαρχοι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον κάθε δήμο, καθώς επίσης και ο νομίατρος για τα μέτρα που θα πάρουμε και τις επόμενες μέρες. Συμβιβαζόμαστε κι εμείς με τα νέα δεδομένα της εποχής. Η επικοινωνία, πια, οι προσωπικές επαφές απαγορεύονται κι όλα αυτά γίνονται μέσα από την τηλεδιάσκεψη».

ΣΟΒΑΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Και  πρόσθεσε πως «Τα πράγματα έχουν πλέον σοβαρέψει πολύ. Δυστυχώς έχουμε νέα δεδομένα. Οι εποχές απαιτούν προσοχή. Γίνεται μία τιτάνια προσπάθεια από την κυβέρνηση αλλά και από τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να υπάρξει περιορισμός εξάπλωσης του ιού. Νομίζω ότι τελικά θα νικήσει το ανθρώπινο είδος».

Πρόσθεσε ότι «αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου. Και οι καταθέσεις στεφάνων και όλα. Στην Π.Ε. Καβάλας, στο Διοικητήριο,  η είσοδος γίνεται όπως πριν. Περιορισμένα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *