Σχόλια…

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

Κατά γενική ομολογία το εορταστικό τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ήταν πολύ ζωηρό για την Καβάλα. Καταρχήν είχαμε πολλούς επισκέπτες λόγω του καρναβαλιού της Ξάνθης κι έτσι κινήθηκε και η αγορά. Επίσης είχαμε και πολλές εκδηλώσεις σε όλους τους δήμους του Νομού Καβάλας.

ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Φυσικά πολλοί Καβαλιώτες εκμεταλλεύτηκαν το Καρναβάλι της Ξάνθης πολλαπλώς. Το παρακολούθησαν την Κυριακή και μετά έκαναν και μια βόλτα στα ουζερί της πόλης. Και μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε η παλιά πόλη της Ξάνθης αναστέναξε κυριολεκτικά.

ΚΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Σε ότι αφορά τις εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας την Καθαρά Δευτέρα η συμμετοχή ήταν πολύ καλή. Οι δημότες εκμεταλλεύτηκαν τις προσφορές του Δήμου Καβάλας σε εδέσματα και ποτά και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Τελικά το πρώην υποκατάστημα του Μαρινόπουλου στην Ιχθυόσκαλα θα γίνει Σκλαβενίτης. Μάλιστα προς τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου αναμένεται όλα τα υποκαταστήματα του Μαρινόπουλου να αλλάξουν και ονομασία.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ

Όπως σχολιάστηκε, δεν είχαμε μεγάλες εκπλήξεις για τις αντιδημαρχίες του Δήμου Καβάλας. Ούτως ή άλλως η αντικατάσταση του κ. Φιλιππίδη ήταν σχεδόν προεξοφλημένη και δεν εξέπληξε κανέναν.

ΝΑΥΑΓΙΟ

Σε ότι αφορά το ναυάγιο στην παραλία της Ραψάνης, πλέον είναι θέμα ημερών ο εργολάβος να πιάσει δουλειά. Ο εργολάβος πήρε όλες τις σχετικές άδειες και μέσα στο Μάρτιο θα ξεκινήσει το έργο της απομάκρυνσης αυτού του κουφαριού.

ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Μπορεί να έχει καθυστερήσει πολύ η ολοκλήρωση της ανάπλασης της Μεγάλης Λέσχης Καβάλας, πλην όμως γίνεται εξαιρετική δουλειά. Όπως διαπιστώσαμε γίνεται πολύ λεπτή δουλειά και το αποτέλεσμα πραγματικά θα είναι εντυπωσιακό. Μπορεί να άργησε το έργο αλλά το αποτέλεσμα θα  είναι καλό.

ΚΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Κατεδαφίστηκε προ ημερών το παλιό Δημοτικό Σχολείο στη Λημνιά. Μια βεβιασμένη ενέργεια καθώς το σχολείο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί πολλαπλώς. Αλλά σε αυτή τη χώρα πολύ πιο εύκολα κατεδαφίζουμε από ότι δημιουργούμε.

ΑΓΩΓΟΣ

Από ότι φαίνεται αυτή τη βδομάδα ίσως υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στο θέμα του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ. Ενδεχομένως να επισκεφθούν την Καβάλα στελέχη της εταιρίας.

ΑΝΕΡΓΙΑ

Η ανεργία στην Καβάλα πλέον έχει φτάσει στο 30%. Να τη χαιρόμαστε…

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΡΟΥΤΣΗ

Ο κ. Ιωάννης Βρούτσης, Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ.  επισκέφθηκε  το Σάββατο στις 9 το πρωί, το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη  Καβάλας κ. Θόδωρου Μαρκόπουλου συνοδευόμενος  από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ  ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπο Δράκο και την  Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ. Καβάλας κ. Μαρίνα Φιλιππίδου.  Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ήταν μία καλή ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις.

ΟΜΙΛΙΑ

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βρούτσης την προηγούμενη ημέρα πραγματοποίησε πολιτική ομιλία στην Καβάλα για το ασφαλιστικό στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Η προσέλευση ήταν ικανοποιητική.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο “πονοκέφαλος” της παράνομης στάθμευσης στο κέντρο της Καβάλας ενώ έντονα φαίνεται πως είναι τα παράπονα τόσο των πολιτών όσο και των επαγγελματιών οδηγών ταξί της πόλης. Φυσικά δύο είναι οι λόγοι της παράνομης στάθμευσης: Πρώτον δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης για να καλύψουν τις ανάγκες των οδηγών αλλά από την άλλη υπάρχει και το πρόβλημα της κακής συμπεριφοράς πολλών οδηγών που δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματα που προκαλούν όταν σταθμεύουν παράνομα…  Ακόμη και όταν  υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης κάποιοι προτιμούν να παρανομήσουν. Κλασική ελληνική συνήθεια…

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΤΕΙ

Στο πλαίσιο της έναρξης μαθημάτων των ξένων φοιτητών Erasmus στο ΤΕΙ ο αναπληρωτής  πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων καθ. Δημήτριος Μαδυτινός και το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του ΤΕΙ ΑΜΘ παραχώρησε χθες, στις 11.00 το πρωί συνέντευξη στο εργαστήριο του  όπου οι εισερχόμενοι φοιτητές Erasmus, που θα φοιτήσουν στο Ίδρυμά  μέχρι τον Ιούνιο 2017 παρουσίασαν τα δικά τους πανεπιστήμια, τις πόλεις στις οποίες φοιτούν και τις σκέψεις τους για την Ελλάδα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση