Σχόλια….

ΚΤΕΥΛ

Αρκετές δυσκολίες αντιμετωπίζει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω του κορωνοϊού που έχει προκαλέσει μείωση στο επιβατικό κοινό. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Κώστας Πανταζής σημείωσε πως έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και τηρούν στο απόλυτο τους κανόνες υγιεινής. Παράλληλα διανέμουν ενημερωτικό υλικό αντιμετώπισης του κορωνοϊού που τους χορήγησε η Διεύθυνση Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Φραγκογιάννη είχε στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Κωστής Σιμιτσής. Στο πλαίσιο αυτό έγινε ενημέρωση για αναπτυξιακά ζητήματα.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΟΚΟΣ

Μία συνάντηση ιστιοπλόων προκάλεσε στην Λέσχη Αξιωματικών ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Δήμου Παγγαίου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Σταύρο Μανίτσα ήταν μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση όπου συζητήθηκαν τα ζητήματα που τους αφορούν.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Με τον δήμαρχο Καβάλας κ. Μουριάδη  συναντήθηκε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Παγγαίου κ. Δημήτρης Μπαταλογιάννης. Η συνάντηση αφορούσε τους αγρότες των Τεναγών Φιλίππων για να λυθούν τα προβλήματα τους.

ΠΝΟΗ

Την Γενική Συνέλευση της πραγματοποίησε ο Σύλλογος ΠΝΟΗ κατά την διάρκεια της οποίας έγιναν και εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης. Σύμφωνα με την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου κ. Νίκη Ανέστη, αυτή την  εβδομάδα θα συσταθούν σε Σώμα.

ΕΚΑΒ

Σε επιφυλακή βρίσκεται το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας λόγω του κορωνοϊού ενώ έχουν ανασταλεί και οι άδειες τους. Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Κώστας Τσιτσιλικάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κανένα περιστατικό.

ΑΣΤΙΚΟ

Δεν υπάρχει πρόβλημα με την επιβατική κίνηση στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κ. Γιάννη Χαλεπιάδη αναμένουν επιπρόσθετες οδηγίες από την Διεύθυνση Υγείας.

ΓΕΦΥΡΑ

Σύσκεψη με στελέχη της Εγνατίας Οδού ΑΕ πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας όπου συμμετείχε και ο δήμαρχος Καβάλας κ. Μουριάδης. Στην διάρκεια της σύσκεψης έγινε γνωστό ότι γίνεται η δημοπράτηση της μελέτης για την γέφυρα που κατέρρευσε στο παλιό Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον κ. Μουριάδη το πιο πιθανό είναι να κατασκευαστεί εκ νέου η γέφυρα.

ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΩΝ

Μεταξύ σοβαρού και αστείου η γέφυρα αυτή κατάντησε των αναστεναγμών….. Η προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας δεν κατάφερε παρά ελάχιστα πράγματα λόγω του ότι η πρώην δήμαρχος κ. Τσανάκα μπέρδεψε την Εγνατία Οδό ΑΕ με την περιφέρεια σε ότι αφορά ποιος θα αναλάμβανε το έργο αποκατάστασης της….

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καβάλας με ανακοίνωση του καταδικάζει τον ξυλοδαρμό νοσηλεύτριας από ασθενή που έλαβε χώρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όταν μία ασθενής προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ επιτέθηκε αναίτια στην νοσηλεύτρια και την τραυμάτισε στο πρόσωπο.

Το Σωματείο κάνει λόγο για σκληρές και αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται,  με τραγική έλλειψη προσωπικού δίχως ανάπαυση Το φαινόμενο αυτό έπρεπε να έχει αντιμετωπισθεί άμεσα και αποτελεσματικά διότι τέτοιου είδους επιθέσεις αυξάνονται συνεχώς.  Τέλος καλούν  την Διοίκηση του Νοσοκομείου, τον Υπουργό Υγείας και κάθε εμπλεκόμενο ,να εξασφαλίσουν συνθήκες ασφάλειας και προστασίας  στους εργαζόμενους των Νοσοκομείων και όλων των Υγειονομικών ιδρυμάτων, όπως άλλωστε είναι υποχρεωμένοι να πράξουν!  Το περιστατικό ξυλοδαρμού καταδικάζει με ανακοίνωση του και ο βουλευτής κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Πάντως όπως και να έχει το όλο γεγονός είναι απαράδεκτο. Και έχει απόλυτο δίκιο το Σωματείο που διαμαρτύρεται καθώς  ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προσφέρει τα μέγιστα στο Νοσοκομείο Καβάλας και είναι αδιανόητο να δέχονται επιθέσεις αυτού του είδους.  Ντροπή!

ΚΟΥΜΠΩΝΕΤΑΙ

Από την άλλη έχουμε και τον κορωνοϊό όπου παρότι στην Καβάλα δεν έχει εμφανιστεί κάποιο κρούσμα παρ` όλα αυτά ο κόσμος είναι πολύ κουμπωμένος…

ΜΑΣΚΕΣ

Η υστερία δε για τις μάσκες έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας….  Χώρια που η αξία τους ανέβηκε αδικαιολόγητα…

ΓΕΜΑΤΑ

Γεμάτα με πρόσφυγες και μετανάστες είναι τα πολυκαταστήματα στο Περιγιάλι λόγω του Στρατοπέδου Ασημακοπούλου όπου φιλοξενούνται..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *