Σχόλια….

ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Περισσότερα από 2.500 παιδιά συμμετείχαν  στην φετινή, 15η κατά σειρά ”Αλφαβητοπαρέλαση”, με τίτλο ”Γενέθλιο Πάρτι σε Τσίρκο”, η οποία  πραγματοποιήθηκε  την περασμένη  Κυριακή ) στην Καβάλα.  Η συμμετοχή του κόσμου και των σχολείων  ήταν εντυπωσιακή αποδεικνύοντας ότι ο θεσμός είναι εδώ. 

Ο  αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας, Απόστολος Μουμτσάκης.      δήλωσε ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μαζική ενώ φέτος παρέλασαν  περισσότερα από 2.500 παιδιά με τους γονείς και τους συνοδούς των ομάδων τους και παράλληλα υπήρξαν   συμμετοχές από την Νέα Πέραμο, την Νέα Καρβάλη, αλλά και από τον Αμυγδαλεώνα .

ΗΤΑΝ ΓΙΟΡΤΗ

Η φετινή Αλφαβητοπαρέλαση ήταν μία γιορτή πραγματικά  με πολύ μεγάλη συμμετοχή γονέων και παιδιών και φυσικά και εκπαιδευτικών, ενώ βοήθησαν και οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και φυσικά στα μικρά παιδιά που με την ζωντάνια τους κέρδισαν τις εντυπώσεις.

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Η 2η διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας, για τους δικαιούχους της λίστας που καταρτίστηκε τον Δεκέμβριο του 2019, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, μεταξύ 9 και 12 το πρωί, στις κεντρικές αποθήκες του Δήμου Καβάλας (πρώην στρατόπεδο Κωτσάλου) και στο κοινοτικό κατάστημα Κρηνίδων, για τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων. 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας αναμένεται να πάρει θέση αναφορικά με το αίτημα ανάκλησης της απόφασης βάσει της οποίας επιτρέπει σε ιδιωτικά φαρμακεία, ο αδειούχος φαρμακοποιός να προβαίνει στην διενέργεια εποχικού εμβολιασμού και στην χορήγηση αντιτετανικού ορού σε πολίτες. Η Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Δέσποινα Ιατρού σημείωσε πως το θέμα το έχει θέσει αρχικά ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, ο οποίος είναι αρνητικός με αυτή την πρακτική.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ

Μεγάλη είναι η διάρκεια των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας γεγονός που προβληματίζει τους συμβούλους. Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήρης Παπαδόπουλος σημείωσε ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην κάνουν κατάχρηση χρόνου.

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Ως γνωστό, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ολοκληρώνονται  τα ξημερώματα και αποτελούν μαρτύριο για όσους τις παρακολουθούν από την αρχή μέχρι το τέλος…

ΑΘΩΩΣΗ

Αθωώθηκε ο πρώην αντιδήμαρχος Καβάλας και υπεύθυνος για τα αδέσποτα ζώα  κ. Ζήσης Μπόνιας  για την επίθεση αδέσποτου σκυλιού σε πολίτη. Ο ίδιος σχολίασε πως το θέμα με τα αδέσποτα σκυλιά δεν έχει άμεση λύση. Χρειάζονται στειρώσεις διαρκώς.

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ο πρώην δήμαρχος Θάσου κ. Κώστας Χατζηεμμανουήλ παρουσίασε το βιβλίο «Οι Πέρσες του Αισχύλου» στην Αθήνα  με την μορφή του παιδικού βιβλίου. Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για ένα αντιπολεμικό έργο με πολλά μηνύματα.

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αντωνιάδης έθεσε στην Γενική Γραμματέα Νησιωτικής Ανάπτυξης το αίτημα ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Καβάλας με την  Σαμοθράκη. Στόχος η περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Καβάλας αλλά και της  Σαμοθράκης.

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Όπως έγινε γνωστό, μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ  στέλνονται σε όλους τους πελάτες της επιχείρησης  επιστολές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Το περιεχόμενο τους αφορά ενημέρωση για τις τηλεφωνικές απάτες και προειδοποίηση  για το τι πρέπει να αποφεύγουν άπαντες.  Πολύ καλή πρωτοβουλία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *