Σχόλια….

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Δεν υπήρξε περίπτωση bulling στο επεισόδιο που συνέβη σε δημοτικό σχολείο Καβάλας με τραυματισμό μαθητή μετά από συμπλοκή  μαθητών όπως  υποστηρίζει η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αθανασία Γαϊτανίδου.

Σοκαρισμένη δήλωσε η πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Καβάλας κ. Δρόσσου αναφορικά με το συμβάν σε δημοτικό σχολείο Καβάλας με συμπλοκή μαθητών. Για προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος κάνει ο πατέρας του Μιχάλη κ. Τάσος Αντωνιάδης που υπέστη επίθεση από συμμαθητές του και τον τραυμάτισαν.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Τελικά αυτό που προκύπτει είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με τις συμπεριφορές των μαθητών στα δημοτικά σχολεία της Καβάλας. Και ίσως αυτό το περιστατικό να ήταν  το περιστατικό που πλέον κρούει τον κώδωνα του κινδύνου….  Προς γνώση και συμμόρφωση….

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Από την άλλη το συμβάν πήρε μεγάλες διαστάσεις, προβλήθηκε σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια…..

ΔΙΑΚΟΠΗ

Διακοπή από τα καθήκοντα τους αποφάσισαν οι Δικαστικοί Υπάλληλοι Καβάλας από 1 μ.μ. έως 3 μ.μ. έως χθες.  Ο πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων κ. Δημήτρης Μπακόλας σε δηλώσεις του ανέφερε ότι κυρίαρχο αίτημα τους είναι η πρόσληψη επιπλέον προσωπικού. Και είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη αποχή καθηκόντων των δικαστικών υπαλλήλων προκάλεσε πολλά προβλήματα  στις σχετικές διαδικασίες..

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, βράβευσε τους Εκπαιδευτικούς και τις Σχολικές Μονάδες της περιοχής ευθύνης της για τις διακρίσεις τους σε τομείς της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο, στο Αμφιθέατρο «Γεώργιος Παυλίδης» της ΠΕ Καβάλας. Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του Μουσικού Γυμνασίου Καβάλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι με αυτήν την εκδήλωση θέλουν  να αναδείξουν   το σοβαρό, εκπαιδευτικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο που έχουν αναλάβει οι εκπαιδευτικοί, αναδεικνύοντας την εξωστρέφεια και την καινοτομία στις σχολικές μονάδες έχοντας ως πρωτεργάτες τους ίδιους τους μαθητές.

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Η 2η διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας, για τους δικαιούχους της λίστας που καταρτίστηκε τον Δεκέμβριο του 2019, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, μεταξύ 9 και 12 το πρωί, στις κεντρικές αποθήκες του Δήμου Καβάλας (πρώην στρατόπεδο Κωτσάλου) και στο κοινοτικό κατάστημα Κρηνίδων, για τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων.      

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Στον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Καράογλου τέθηκε το θέμα της επένδυσης των Λουτρών Ελευθερών στην περιοδεία που έκανε στην Καβάλα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Κωστής Σιμιτσής  σημείωσε πως έθεσαν το θέμα της ένταξης του επενδυτή σε πρόγραμμα επιδότησης για την επένδυση.

ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Και είναι γεγονός ότι η εν λόγω επένδυση έχει πολλά προβλήματα…  Μακάρι να τα ξεπεράσει αν και δεν το βλέπουμε…. Ιδιαίτερα τα περιβαλλοντικά φαντάζουν  αξεπέραστα….

ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ

Περισσότερη αστυνόμευση ζητήθηκε για τους πεζόδρομους στην διαβούλευση που έγινε στην Δημοτική Καπναποθήκη μεταξύ των εμπλεκομένων για να επικρατήσει μία ηρεμία και νομιμότητα. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Λεμονίδης χαρακτήρισε το πρόβλημα της καταπάτησης των πεζόδρομων διαχρονικό.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το πρόβλημα των πεζόδρομων δεν είναι απλώς διαχρονικό  είναι  Καβαλιώτικο!!!!  Δεν υπάρχει ο παραμικρός σεβασμός από κανέναν. Και τα άλλα τα ακούμε βερεσέ….

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Δεν θα αυξηθεί το ποσό της έκτακτης  οικονομικής βοήθειας σε δημότες της Καβάλας από πλευράς του Δήμου Καβάλας. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών κ. Λεωνίδα Παππά, στις προθέσεις τους είναι να αυξήσουν τον αριθμό των δημοτών που θα λαμβάνουν αυτό το βοήθημα.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Στην προκήρυξη 11 θέσεων γιατρών προχώρησε το Υπουργείο Υγείας για το Νοσοκομείο Καβάλας. Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ντίνο Κλειτσιώτη θα προκηρυχθούν το καλοκαίρι και άλλες θέσεις γιατρών.

ΑΜΕΑ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική Καπναποθήκη για τους πεζόδρομους και τα προβλήματα που υπάρχουν για τους πεζούς και τα ΑΜΕΑ. Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ Καβάλας κ. Κρεμμύδας σημείωσε ότι η κατάσταση σε αυτούς είναι πολύ κακή.

ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΝ

Τελικά οι Καβαλιώτες το χάρηκαν την Τσικνοπέπτη. Ελάχιστη βροχή και πολλές επιλογές!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *