Σχόλια…..

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Με καλούς ρυθμούς λειτουργεί η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας καθώς με τις προσλήψεις των 87 ατόμων πλέον η υπηρεσία απελευθερώθηκε. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Κυριάκο Σταυρίδη η κατάσταση θα εξομαλυνθεί το καλοκαίρι που θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν από όσους έχουν προγραμματιστεί να προσληφθούν. Διότι σήμερα έχουμε την διαδικασία ενστάσεων κ.λ.π.   

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ

Ανάλαβε πλήρως τα καθήκοντα του ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας κ. Ντίνος Κλειτσιώτης που συμπλήρωσε ήδη μία εβδομάδα στην θέση του Διοικητή και ενημερώνεται καθημερινά. Σύμφωνα με τον ίδιο τα προβλήματα στο Νοσοκομείο είναι πολύ μεγάλα καθώς υπάρχει σοβαρή έλλειψη σε ιατρούς.

ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ

Όπως εξήγησε ο κ. Κλειτσιώτης θα προσπαθήσει μέσω της Υγειονομικής Περιφέρειας να γίνουν προσλήψεις γιατρών σε πρώτη φάση στο Νοσοκομείο και στην συνέχεια θα απευθυνθεί και στο Υπουργείο Υγείας.

ΔΥΣΚΟΛΑ

Πάντως είναι γεγονός ότι προσλήψεις γιατρών πανελλαδικά γίνονται με το σταγονόμετρο! Μακάρι ο κ. Κλειτσιώτης να πετύχει τον στόχο για προσλήψεις 15-20 γιατρών….

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ο Σύλλογος Κατοίκων της Παναγίας «Το Κάστρο» συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής και θα πραγματοποιήσει επετειακή εκδήλωση το Σάββατο στις 6.30   το απόγευμα στον χώρο του Ιμαρέτ. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λαζαρίδης Φώτης σημείωσε ότι στην εκδήλωση θα γίνει και ένας απολογισμός δράσεων.

ΜΟΥΣΕΙΟ

Μετά από 1 ολόκληρο χρόνο μπήκε μία ταμπέλα στο Ναυτικό Μουσείο Καβάλας και ενημερώνεται το κοινό για την ύπαρξη του. Πάλι καλά γιατί πολλοί θα νόμιζαν ότι το Μουσείο είναι καφετέρια…  Ο πρόεδρος του Μουσείου κ. Τζανακός σημείωσε ότι τα εκθέματα τους συνεχώς εμπλουτίζονται.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη αναφορικά με το μέτρο της επιδότησης του ημερομίσθιου των εργαζομένων των επιχειρήσεων στο 12%. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας κ. Μάρκο Δέμπα υπάρχουν πολύ μεγάλες οφειλές της επιδότησης του κόστους εργασίες στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας. 

ΒΦΛ

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Καραγιώργης έθεσε θέμα συζήτησης στο χθεσινό  Περιφερειακό Συμβούλιο την υπόθεση των 135 εργαζομένων στην ΒΦΛ. Ο κ. Καραγιώργης πρότεινε  να υπάρξει ψήφισμα συμπαράστασης.

ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ

Υποτονική είναι η εμπορική κίνηση στην αγορά της Καβάλας παρά τις χειμερινές εκπτώσεις και τα μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης σε δηλώσεις του εξέφρασε τον προβληματισμό του για το όλο γεγονός τονίζοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτή την κατάσταση.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Και φυσικά επικρατεί προβληματισμός στους  εμπόρους της Καβάλας καθώς διαπιστώνουν ότι παρά τα μεγάλα ποσοστά των εκπτώσεων η εμπορική κίνηση είναι σχετικά μικρή.

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ

Και είναι γεγονός ότι διανύουμε μία μεταβατική περίοδο ενώ πολύ πιθανόν μεγάλη μερίδα καταναλωτών να έχει επηρεαστεί από τα Ελληνοτουρκικά… Κάποιοι προμηθεύονται ζυμαρικά και αλεύρι για το ενδεχόμενο πολέμου….  

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Σήμερα  θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Σωματείου «Άγιος Νέστωρ» στο Ξενοδοχείο «Ωκεανίς». Η πρόεδρος του σωματείου κ. Νίκη Ανέστη σημείωσε ότι θα γίνουν και εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

ΘΑΣΙΑΚΗ

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας θα παρουσιάσει σήμερα  το βιβλίο του Κωνσταντίνου Θεοφανέλη, σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο. Πρόκειται για εξαιρετικό έργο όπως σχολίασε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Τσιλογιώργης.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας φιλοξενεί σήμερα  στις 9 το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», την παράσταση «Ο Κήπος» του Bruce Gooch σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *