Σχόλια….

ΠΕΡΙ ΒΦΛ

Ως γνωστό τριμερής συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας με την παρουσία των εργαζομένων στην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων και των δικηγόρων της εταιρείας για να βρεθεί λύση στην υπογραφή νέων συμβάσεων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Βογιατζίδη το υπουργείο αναγνώρισε την συμφωνία του 2018.

ΠΡΟΒΛΛΗΜΑ…

Σοβαρό παραμένει το πρόβλημα με τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στην πόλη της Καβάλας. Μάλιστα ο Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Μουμτσάκης το χαρακτήρισε ως πληγή ενώ ο Δήμος Καβάλας έχει σύμβαση με ιδιώτη που τα απομακρύνει σταδιακά.

ΑΝΟΙΧΤΟ

Η είδηση στο μεταξύ είναι η εξής: Για το ανοιχτό κολυμβητήριο ο Αντιδήμαρχος κ. Μουμτσάκης δήλωσε πως  «υπάρχουν ενδιαφερόμενοι που είναι σε  συμφωνία μαζί μου και με το Δήμο Καβάλας. Ζητούν να πάρουν το ανοιχτό κολυμβητήριο και να το εκμεταλλευτούν αρχής γενομένης από το καλοκαίρι. Έτσι θα μπορέσουμε να ζωντανέψουμε εκεί την περιοχή και να λειτουργήσει το ανοιχτό κολυμβητήριο. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Και φυσικά να σημειώσουμε ότι «άντε επιτέλους να αξιοποιηθεί το ανοιχτό κολυμβητήριο της Καβάλας». Είναι κρίμα να ρημάζει αυτό το κόσμημα…..

ΕΞΙΣΩΣΗ

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας μετά την απόφαση  της κυβέρνησης που πέρασε από την Βουλή και εξισώνει τα πτυχία των ΑΕΙ με αυτά των κολεγίων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας κ. Αναστάσιο Ιωαννίδη υποβαθμίζεται με αυτό τον τρόπο τα πτυχία των ΑΕΙ.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Στο Ειδικό Γυμνάσιο θα επιχειρήσουν με οδοντιατρικές εξετάσεις οι Γιατροί του Κόσμου και το παράρτημα Καβάλας. Η εκπρόσωπος τους κ. Άννα Γιοβανιού σημείωσε ότι ξεκινούν δυναμικά την χρονιά.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ο όμιλος «Η Καβάλα Μπροστά»  έδωσε  μία συναυλία στην Νέα Καρβάλη στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Αγίου Γρηγορίου. Η συναυλία δόθηκε στην αίθουσα του Μουσείου στις 6 το απόγευμα όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Εριφυλλίδης και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία!

ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Πρόωρες εκλογές προβλέπει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Μορφίδης. Σύμφωνα με τον ίδιο η κυβέρνηση δείχνει μία βιασύνη σε όλα τα θέματα και θέλει να ακυρώσει την απλή αναλογική.

ΔΙΟΔΙΑ

Συνεχίζεται η αποξύλωση των πλευρικών διοδίων στο ύψος του νέου Λιμανιού Καβάλας. Σύμφωνα όμως με τον βουλευτή κ. Γιάννη Πασχαλίδη αναμένεται να λειτουργήσουν μετωπικά διόδια στο ύψος της ΒΦΛ.  Κάτι που είναι δεδομένο, όπως είπε, είδε τα σχετικά σχέδια της Εγνατίας Οδού ΑΕ!!

ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ

Στο μεταξύ μας γέμισαν με διόδια σε όλη την Μακεδονία και Θράκη και στο τέλος δεν θα ξέρουμε που να κρυφτούμε!!! Αηδία κατάντησε. Μήπως να το δει λίγο η κυβέρνηση;

ΕΡΓΟ

Μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται να δημοπρατηθεί το έργο της ανακατασκευής του τοιχίου στο παλιό Νοσοκομείο με στόχο την διαπλάτυνση του δρόμου ώστε να γίνει αμφίδρομης κυκλοφορίας. Ο δήμαρχος Καβάλας κ. Μουριάδης εξήγησε ότι η μελέτη του έργου είναι έτοιμη.

ΔΣ

Την Πέμπτη  αναμένεται να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Και εκεί θα συζητηθεί και αυτό το θέμα με τον δρόμο του παλιού Νοσοκομείο.

ΜΠΑΡΜΠΑΔΑΚΙΑ…

Σαν μπαρμπαδάκια περπατούν στην Εγνατία Οδό Καβάλας Θεσσαλονίκης οι λαθρομετανάστες….  Ξέφραγο αμπέλι καταντήσαμε…..

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Και φυσικά την νύχτα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος στην Εγνατία Οδό με τους λαθρομετανάστες… Και ποιος να το ελέγξει βέβαια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *