Σχόλια….

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ

Όπως αναφέραμε χθες αποχώρησε με μετάθεση στο ΑΧΕΠΑ μία ογκολόγος του Ογκολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Καβάλας με αποτέλεσμα να έχουν απομείνει δύο ογκολόγοι σε αυτό. Από την άλλη όπως πληροφορηθήκαμε ο Διευθυντής του Ογκολογικού Τμήματος  του Νοσοκομείου Καβάλας επιθυμεί να επιστρέψει στο Θεαγένειο  από όπου και ήρθε!

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Την ίδια ώρα που είναι θέμα  ημερών να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας κ. Κλειτσιώτης. Περιμένει ο άνθρωπος το σχετικό ΦΕΚ….

ΕΡΓΟ

Συνεχίζεται το έργο για την αποκατάσταση του τοιχίου στην Αγία Παρασκευή με καλούς ρυθμούς. Ο δήμαρχος Καβάλας κ. Μουριάδης σημείωσε  ότι ο εργολάβος κινείται πολύ προσεκτικά διότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο έργο.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Επιμελητήριο Καβάλας παρακολουθεί στενά το θέμα της λειτουργίας της Βιομηχανίας Λιπασμάτων και της εμπλοκής που παρουσιάστηκε με του 135 εργαζόμενους που δεν συμφωνούν να υπογράψουν νέες συμβάσεις εργασίας με την νέα εταιρεία που δημιουργήθηκε την Λιπάσματα Καβάλας Α.Ε. . Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου  κ. Μάρκο Δέμπα η αλλαγή των ΑΦΜ της επιχείρησης γίνεται για λόγους οικονομικής τακτικής, ενώ διερευνούν όλα τα θέματα νομιμότητας αυτής της νέας εταιρείας. 

ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ

Συνεδρίασε  χθες η Εργοανάπτυξη ΑΕ με το νέο της ΔΣ με κυρίαρχο θέμα τα Λουτρά Ελευθερών. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Σιμιτσής σημείωσε πως επενδυτής των Λουτρών Ελευθερών κ. Χαρακίδης διερευνά τα δεδομένα που υπάρχουν για να ξεπεραστούν τα περιβαλλοντικά προβλήματα της επένδυσης. Κόλλησε ο άνθρωπος στα περιβαλλοντικά….

ΘΑΣΙΑΚΗ

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας θα παρουσιάσει μία θεατρική παράσταση, το έργο «Ξύπνα Βασίλη» το Σάββατο στις 7 η ώρα στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κ. Νίκο Τσιλογιώργη με την εκδήλωση αυτή ξεκινά ο κύκλος των δράσεων για την Θασιακή.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Αρκετά διοικητικά προβλήματα διαπιστώνει ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος τονίζοντας ότι δεν λειτουργεί η Περιφέρεια όπως θα έπρεπε.

ΠΝΟΗ

Μία σειρά προϊόντων παρέλαβε ο Σύλλογος ΠΝΟΗ από το Πολυκατάστημα Βασιλόπουλου για να διατεθούν σε διάφορες οικογένειες. Η Γενική Γραμματέας του συλλόγου κ. Νίκη Ανέστη σημείωσε πως μακάρι το 2020 να υπάρχουν λιγότερες ανάγκες.

ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ

Αρκετοί Βαλκάνιοι τουρίστες προτίμησαν τα παραλιακά διαμερίσματα του Δήμου Παγγαίου την περίοδο των εορτών.  Ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Πριονίδης σημείωσε πως ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την τουριστική περίοδο.

ΘΑΣΟΣ

Σε διάφορες τουριστικές εκθέσεις συμμετέχει ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Θάσου σε μία προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών με βαρύτητα τους Βαλκάνιους. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνδέσμου κ. Πάρη Παρασχούδη από τα μέχρις στιγμής στοιχεία διαφαίνεται ότι και φέτος οι Ρουμάνοι τουρίστες θα ενισχύσουν την περιοχή μας.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Ημέρα γνωριμίας στην Καβάλα διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, για να παρουσιάσει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο GALAXY HOTEL. Οι πτυχιούχοι και οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακό, αλλά και οι μαθητές και απόφοιτοι Λυκείου με τους γονείς τους που ενδιαφέρονται για προπτυχιακές σπουδές, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εκπροσώπους του πανεπιστημίου και να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Στην αγορά της Καβάλας οι επαγγελματίες περιμένουν με αγωνία τις χειμερινές εκπτώσεις. Αυτές ξεκινούν την Δευτέρα..

ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

Και όπως πληροφορηθήκαμε τα ποσοστά των εκπτώσεων στην Καβάλα θα είναι πολύ μεγάλα.

ΑΝΑΓΚΕΣ

Άλλωστε η εμπορική κίνηση την περίοδο των εορτών ήταν μειωμένη σε σχέση με πέρυσι και οι καταστηματάρχες πρέπει να βγάλουν τα «σπασμένα»…..

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Χθες στις 11.00 πμ  παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ομοσπονδίας Ν. Καβάλας  ο κ. Γιάννης Παναγιωτίδης, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας. Όπως υποστήριξε υπάρχει συμφωνία με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Δέμπα να του παραχωρήσει την προεδρία για τα επόμενα 2 χρόνια που όμως δεν τηρήθηκε.. Οπόταν σε 2 χρόνια θα ηγηθεί ψηφοδελτίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *