Σχόλια….

ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει με τα αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή των Φιλίππων και προχθές στο Δάτο σημειώθηκε επίθεση σκυλιών σε έναν άνδρα που τον έστειλαν στο Νοσοκομείο.  Σχετικές δηλώσεις έκανε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Προυσαεύ τονίζοντας ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό καθώς πολλοί ασυνείδητοι εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους στην περιοχή…

ΑΛΑΝΑ

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ηρακλείστας και ασχολήθηκε με το ενδεχόμενο  να δημιουργηθεί ένα στρατόπεδο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Αλάνα της Ηρακλείτσας.  Ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου κ. Δημήτρης Μπαταλογιάννης  σημείωσε πως  θα ακολουθήσει και λαϊκή Συνέλευση των  κατοίκων μάλλον την Κυριακάκη.

ΒΛΕΠΕΙ…

Ιδιαίτερα κινητικός παρουσιάζεται ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας κ. Σωτήρης Παπαδόπουλος.  Ο τελευταίος έκανε σχετικές δηλώσεις  αναφερόμενος στην εμπειρία του αυτούς τους 2 μήνες που είναι σύμβουλος.  Όπως σχολίασε το Δημοτικό Συμβούλιο δείχνει να κινείται με αυτόματοι πιλότο..  Από την άλλη και στην Δημοτική τους Ομάδα μάλλον αναμένου εξελίξεις σύντομα.

ΠΕΡΙ ΤΣΑΝΑΚΑ

Διότι το βέβαιο είναι πως  η πρώην δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα κάποια στιγμή θα παραιτηθεί.  Αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και σημειωτέων ότι δήλωσε πως δεν θα διεκδικήσει τον Δήμο Καβάλας εκ νέου. Ως εκ τούτου  αφού τακτοποιήσει τα εσωτερικά της παράταξης της αναμένεται να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι.

ΠΟΙΟΣ;

Το ποιος θα την διαδεχθεί είναι ένα ερωτηματικό.  Αρκετοί οι μνηστήρες.  Μεταξύ αυτών και ο κ. Σωτήρης Παπαδόπουλος και φυσικά και η Αναστασία Ιωσηφίδου. Όπως βέβαια και ο  Ηλίας Καλανταρίδης, ενώ παίζει και ο Γιώργος Γραμμένος. Όλοι τους στελέχη δυναμικά.

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ο Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού  διοργανώνει μία έκθεση φωτογραφίας  στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου που εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα στις 7 η ώρα την Παρασκευή.  Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Παναγιώτης Χατζηεμμανουήλ έκανε σχετικές δηλώσεις εξηγώντας ότι το φωτογραφικό υλικό είναι πολύ σπάνιο!

ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΕΣ

Το θέμα της αξιοποίησης των παλιών καπναποθηκών απασχολεί έντονα την Διοίκηση του Δήμου Καβάλας καθώς οι περισσότερες ρημάζουν ενώ αποτελούν την ιστορία της πόλης. Ο δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης  σε δηλώσεις του τόνισε πως στις προθέσεις τους είναι να βρουν τρόπο να αξιοποιήσουν κάποιες από αυτές.

ΜΑΚΑΡΙ

Και μακάρι να διασωθούν κάποιες από τις υπέροχες καπναποθήκες που υπάρχουν στην καβάλα. Κάποια στολίδια που σε λίγα χρόνια θα καταρρεύσουν.

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

Μεγάλες είναι οι ελλείψεις στα πληρώματα  στα ασθενοφόρα του Νοσοκομείου Καβάλας με ότι αυτό συνεπάγεται. Το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καβάλας  παρακολουθεί το θέμα όπως δήλωσε η πρόεδρος του  κ. Κατερίνα Πετράκη γιατί είναι πολύ σοβαρό…  Εικόνα διάλυσης στην Υγεία τελικά….

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  το επόμενο Σάββατο 16 Νοεμβρίου από πλευράς του Δήμου Καβάλας  σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, πρώην ΤΕΙ με θέμα «Εκπαιδευτική Ρομποτική  με ανοιχτές τεχνολογίες».

Όπως δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος  Καβάλας και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα  Ανάπτυξης, Προγραμματισμού, Ψηφιακών Υπηρεσιών και Νεολαίας  κ. Γιώργος Μιχαηλίδης η εκδήλωση θα γίνει στις 11 το πρωί στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

ΤΡΟΦΙΜΑ

Ο Σύλλογος Κατοίκων Περιγιαλίου  από 1ης Νοεμβρίου ξεκίνησε να συγκεντρώνει τρόφιμα  για τις άπορες οικογένειες. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουμουσίδης Άρης διευκρίνισε πως τα τρόφιμα αυτά συγκεντρώνονται αποκλειστικά για ελληνικές οικογένειες.

ΜΠΑΡΟΥΤΙ

Την ίδια ώρα που πλέον το Περιγιάλι άρχισε να μυρίζει μπαρούτι…  Οι κάτοικοι είναι πλέον πολύ επιφυλακτικοί με τους πρόσφυγες στο Ασημακοπούλου που πρέπει να ξεπερνούν του 1000!  Τα βράδια κάνουν την βόλτα τους στη περιοχή και οι κάτοικοι ανησυχούν….

ΕΛΠΙΔΑ

Ας ελπίσουμε να μην συμβούν τίποτα συμπλοκές στο Περιγιάλι καθώς οι κάτοικοι δείχνουν ανήσυχοι και την ίδια ώρα υποστηρίζουν ότι  οι πρόσφυγες παρουσιάζουν παραβατικές συμπεριφορές. Υπερβολές ή πραγματικότητα;

ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μία έξαρση στην Καβάλα σε επίπεδο οικοδομικής δραστηριότητας.. Καιρός ήταν, ο κλάδος είχε καταρρεύσει..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast