Σχόλια….

ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ

Συνάντηση με το Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη και τον Bουλευτή Νομού Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριο Λαζαρίδη, είχε  ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο κ. Θεοδωρικάκος συζήτησε με τον κ. Μουριάδη και τον κ. Λαζαρίδη  τα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο Καβάλας, καθώς και τις αναπτυξιακές προοπτικές του. Ο Υπουργός Εσωτερικών τους ανακοίνωσε την χρηματοδότηση της υδροδότησης των έργων του δήμου Καβάλας, η οποία έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Φιλόδημος», με το ποσό των 3.000.000,00€. Πρόκειται για ένα έργο πνοής, το οποίο θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση του νερού και στη βελτίωση της ποιότητάς του.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Στα πλαίσια της καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ για την εγγραφή νέων μελών, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας καλεί τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να συμμετέχουν στην Ανοιχτή Συνέλευση, που διοργανώνει στο Νομό Καβάλας, την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου  στις 11.00 το πρωί  στην αίθουσα «Φίλιππος» του ξενοδοχείου Airotel Galaxy.

Στη συνέλευση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, και ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου.

ΣΥΜΒΑΣΗ

Στην υπογραφή σύμβασης που αφορά τις εργασίες συντήρησης εγκαταστάσεων στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, προχώρησαν ο αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Αντωνιάδης και ο ανάδοχος του έργου, Δημήτρης Δημολιάρας.

”Μπορούμε πλέον να πούμε ότι ένα πρόβλημα που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια και αφορούσε τα κλεμμένα καλώδια που υπήρχαν κατά μήκος της επαρχιακής κεντρικής οδού της Π.Ε. Καβάλας, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στον ηλεκτροφωτισμό  του επαρχιακού δικτύου, αλλά και στους φωτεινούς σηματοδότες, βρίσκει την λύση του”, ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε προχθές  ο Αντιπεριφερειάρχης κ.   Αντωνιάδης. 

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Σήμερα  θα ξεκινήσει και στην Καβάλα το εκπτωτικό 15νθήμερο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλη Λεμονίδη είναι μία καλή ευκαιρία για να κινηθεί η αγορά.

ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΕΣ

Οι  εκπτώσεις αυτές είναι πολλά υποσχόμενες και πιστεύεται ότι θα βοηθήσουν επαγγελματίες αλλά και καταναλωτικό κοινό..

ΕΚΛΟΓΕΣ

Την ίδια ώα που ο  πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονιδης τρέχει  για τις εκλογές του συλλόγου που θα γίνουν στο μέσον του Νοεμβρίου.  Σαφώς και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο Όμιλος Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «Η Καβάλας Μπροστά» θα διοργανώσει μία εκδήλωση στις 15 Νοεμβρίου για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Γιάννη Εριφυλλίδη έχουν κληθεί όλα τα κόμματα να συμμετάσχουν στην εκδήλωση με ομιλίες.

ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ

Τελικά ο κ. Εριφυλλίδης εμφανίζεται πολύ δραστήριος σε ότι αφορά τα τοπικά δρώμενα.

ΚΕΡΑΙΑ

Την Τρίτη  πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση των κατοίκων των Αγίων Αναργύρων αναφορικά με την πιθανή εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην οδό Αιμιλιανού 14. Σύμφωνα με το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής κατά της εγκατάστασης  κεραίας κ. Χαράλαμπο Μητάκο χθες επρόκειτο να συναντηθούν με τον δήμαρχο Καβάλας για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών τους.

ΥΔΡΟΠΤΕΡΥΓΟ

Δεν εκτελεί δρομολόγια το Υδροπτέρυγο στην γραμμή Καβάλας – Λιμένα λόγω βλάβης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Θασιακής Ένωσης Καβάλας κ. Τσιλογιώργη το σκάφος είναι καταπονημένο ενώ και η εταιρεία δείχνει να μην είναι ικανοποιημένη από την επιβατική κίνηση που είχε.

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ

Ανεστάλη η λειτουργία του μαστογράφου του Νοσοκομείου Καβάλας για να χορηγηθούν τα ρεπό τους οι εργαζόμενοι. Η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Κατερίνα Πετράκη σημείωσε πως ο Διοικητής του Νοσοκομείου γνώριζε το θέμα αλλά δεν προχώρησε σε καμία κίνηση ενίσχυσης του προσωπικού του Ακτινολογικού.  

ΑΛΑΝΑ

Με πρωτοβουλία του Δήμου Παγγαίου και της ΕΤΑΔ καθαρίσθηκε η Αλάνα της Ηρακλείτσας. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Πριονιδη δεν πρόκειται να επιτρέψουν εγκατάσταση προσφύγων στην Αλάνα όπως διέρρευσε το τελευταίο διάστημα.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Το 62ο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας ”Στέλλα Μανώλα Κούρτη”, θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε προχθές  το μεσημέρι, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Χίζαρης, ευχαρίστησε αρχικά τον διοικητή της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας για την παραχώρηση του χώρου της Λέσχης, ενώ υπογράμμισε ότι η 62η αιμοδοσία θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μικρού Ευστράτιου Ραφαήλ Μπίνη.

ΚΑΙΡΟΣ

Βροχοπτώσεις αναμένονται και σήμερα  στην Ανατολική Μακεδονία με την θερμοκρασία να σημειώνει πτώση και  στην μέγιστη τιμή της να φτάνει  στους 17   βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας κ. Σταύρο Κυβράκη τα φαινόμενα στην περιοχή μας θα είναι ήπια.   Τελικά ήρθε το Φθινόπωρο!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *