Σχόλια….

ΣΥΣΚΕΨΗ

 Σύσκεψη με τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Σιμιτσή και Αντωνιάδη προεδρεύοντος του Περιφερειάρχη κ. Μέτιου πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας για το θέμα του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας ώστε να αναδειχθεί νέο ΔΣ και να προχωρήσει η λειτουργία του. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μάρκο Δέμπα ήταν μία πολύ εποικοδομητική σύσκεψη όπου τέθηκαν οι βάσεις για την πλήρη λειτουργία του Βιοτεχνικού Πάρκου.

ΔΙΟΔΙΑ

Δωρεάν διόδια δικαιούνται οι άνεργοι όλης της χώρας με απόφαση της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εβριτών κ. Νίκο Καφετζόπουλο και μόνον με την ταυτότητα και την κάρτα ανεργίας γίνεται δωρεάν διέλευση των διοδίων.

ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΜΗΣΟΥΝ

Από την άλλη από ότι φαίνεται θα μας γεμίσουν με σταθμούς διοδίων…  Από την Καβάλα για την Θεσσαλονίκη σύντομα θα λειτουργήσουν άλλοι δύο νέοι σταθμοί!!!! Έλεος….

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ

Σε 2 εβδομάδες περίπου η ογκολόγος  του Νοσοκομείου Καβάλας θα μετατεθεί στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης ως  μόνιμη. Τελικά μένουν 2 ογκολόγοι στο Νοσοκομείο Καβάλας όπως πρώτη έγραψε η εφημερίδα μας. Την ίδια ώρα που ο ογκολόγος κ. Κασαράκης που έφυγε από το Νοσοκομείο Καβάλας για το Θεαγένειο άπλωσε τα «πλοκάμια» του στο Νοσοκομείο Δράμας όπου θα λειτουργεί εξωτερικό ογκολογικό ιατρείο!!!   Τελικά τόση πρεμούρα από τον ίδιο να φύγει από την Καβάλα να επιστρέψει στο Θεαγένειο και τελικά μεταπηδά και στην Δράμα!!!  Απίστευτο αλλά άκρως ελληνικό…

ΗΛΙΘΙΟΙ

Και φυσικά κάποιοι ηλίθιοι που δεν κατάλαβαν τι έγινε τσιρομαχάνε….

ΘΑ ΦΥΓΕΙ;

Την ίδια ώρα που υπάρχουν πληροφορίες ότι και ο Διευθυντής Ογκολόγος του Νοσοκομείου Καβάλας δεν προτίθεται να μείνει για πολύ στην Καβάλα…

ΠΝΟΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 5ο Bazaar  του Συλλόγου ΠΝΟΗ και αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια. Η Γενική Γραμματέας του συλλόγου κ. Νίκη Ανέστη σημείωσε σε δηλώσεις της ότι θα πραγματοποιηθεί ακόμη ένα έως το τέλος του έτους.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Εργασίες καθαρισμού της Αλάνας της Ηρακλείτσας ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του Δήμου Παγγαίου και της ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση της. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών κ. Χρήστο Πριονίδη ανοίγει έτσι ο δρόμος για την αξιοποίηση της.

ΟΜΙΛΟΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τον Όμιλο Καβάλα Μπροστά  αναφορικά με τα δρώμενα και το μέλλον της Καβάλας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Γιάννη Εριφυλλίδη υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον της Καβάλας.

ΠΑΡΤΕΛΑΣΗ

Κανονικά θα γίνει η μαθητική παρέλαση στον Αμυγδαλεώνα με την συμμετοχή και των δύο νηπιαγωγείων που θα παρελάσουν τα νήπια με την  συνοδεία των γονέων τους. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας Αμυγδαλεώνα κ.  Δημήτρη Πουρσαϊτίδη οι εκπαιδευτικοί αρνούνται για λόγους ασφαλείας των παιδιών.

ΛΥΚΕΙΟ

Επέστρεψε με τις καλύτερες εντυπώσεις η αποστολή του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας από το Τόκιο όπου ήταν προσκεκλημένο. Η πρόεδρος του Λυκείου κ. Μαρίνα Φιλιππίδου σε δηλώσεις της εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη επιτυχία της αποστολής.

ΗΜΕΡΙΔΑ

Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα από την Ομοσπονδία Χημικών Βιομηχανιών Ελλάδος όπου αποφασίστηκε να γίνεται πιστοποίηση  και κατάρτιση εργαζομένων  στην Καβάλα.  Ένα πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στην Καβάλα όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Βιομηχανία ELFE κ. Νίκος Βογιατζίδης.

ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας ενημερώνει τους αντιπροσώπους-μέλη της ότι τη Τετάρτη  30 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέματα ημερησίας διάταξης εκλογή εφορευτικής επιτροπής και εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εποπτικού Συμβουλίου. Η απόφαση πάρθηκε από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο στη τελευταία συνεδρίαση μετά από παραίτηση του συνόλου των μελών του. Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 9 το βράδυ  της ίδιας μέρας.

   Τέλος καλούνται οι αντιπρόσωποι-μέλη να υποβάλλουν υποψηφιότητες για το νέο διοικητικό και το νέο εποπτικό συμβούλιο έως τη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου έως στις 2 μετά το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο Δήμος Καβάλας και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Καβάλας στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και τιμώντας τη μνήμη του Καβαλιώτη Υπολοχαγού Πεζικού Κρίτωνα Κονσουλίδη, διοργανώνουν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 10.15 ΤΟ ΠΡΏΙ  στην επιμνημόσυνη δέηση και στην κατάθεση στεφάνων, στη μαρμάρινη προτομή του ήρωα μαχητή του Ελληνοαλβανικού μετώπου, στην ομώνυμη πλατεία Κονσουλίδη (πλησίον Εθνικής Τράπεζας).

ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Επιμελητήριο Καβάλας, διοργανώνει  οι εκπαιδευτικές δράσεις σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων  με σύγχρονες και στοχευμένες θεματικές ενότητες για όλα τα ιεραρχικά επίπεδα των τουριστικών επιχειρήσεων.

Στις 18 και 19 Δεκεμβρίου οι επαγγελματίες του τουρισμού της ευρύτερης περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Service Excellence, που πραγματεύεται όλα τα μυστικά της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και της δημιουργίας αφοσιωμένων επισκεπτών.  Στις  15 και 16 Ιανουαρίου το πρόγραμμα Housekeeping Management που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και υπεύθυνους ξενοδοχείων και καταλυμάτων, στον τομέα των ορόφων και στόχο έχει να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους, έτσι ώστε να συνεισφέρουν δυναμικότερα στην επιτυχία του ξενοδοχείου/ καταλύματος τους. 

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η Θρακική Εστία Καβάλας σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Βασίλης Βασιλικός», θα παρουσιάσουν σήμερα  στις  7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης, τα διηγήματα Φώτη Πρασίνη. Για τον Θρακιώτη διηγηματογράφο θα μιλήσουν ο συγγραφέας, Διαμαντής Αξιώτης και ο φιλόλογος και πρώην βουλευτής, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ενώ αποσπάσματα των διηγημάτων του θα διαβάσει ο Γιάννης Κουκιάς.        

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast