Σχόλια….

ΣΥΣΚΕΨΗ

 Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή παρουσία του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη όπου συμμετείχαν δήμαρχοι της Περιφέρειας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Κώστας Αντωνιάδης σημείωσε ότι έθιξε στον υπουργό το θέμα τρων αδειοδοτήσεων για οικοδομικές άδειες, όπου υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Πρόβλημα με τα εμβόλια γρίπης προέκυψε στην Καβάλα καθώς αναμένεται να εφοδιαστούν  τα φαρμακεία στις 27 Οκτωβρίου περίπου. Σύμφωνα με την πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας κ. Σίσσυ Ρακιντζή προέκυψε μία υπερκατανάλωση αρχές Οκτωβρίου και για αυτό υπάρχει έλλειψη σε εμβόλια.

ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εργασίες του 8ου Συμποσίου Θασιακών Μελετών που πραγματοποιήθηκε στην Θάσο. Ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας κ. Νίκος Τσιλογιώργης σημείωσε σε δηλώσεις του πως φέτος συνδιοργάνωτές  ήταν η Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Καβάλας και το Επιμελητήριο.

ΣΚΑΚΙ

Στο Νέο Δελχί της Ινδίας βρίσκεται η σκακίστρια Σταυρούλα Τσολακίδου όπου συμμετέχει στους παγκόσμιους Αγώνες Σκάκι 20 ετών. Ο πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου κ. Θεοδωρίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση ενός μεταλλίου από πλευράς της Σταυρούλας Τσολακίδου..

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ

Πολύ σημαντικό χαρακτήρισε τον ρόλο της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Κωστής Σιμιτσής. Ο τελευταίος έλαβε μέρος την Τετάρτη σε σύσκεψη στην περιφέρεια με τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες.

ΙΑΤΡΙΚΗ

Σε φάση αναμονής είναι η Ιατρική Εταιρεία Καβάλας σε ότι αφορά την αξιοποίηση της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της αναμένουν τον Μητροπολίτη κ. Στέφανο να τους δώσει τις τελικές προτάσεις. Πάντως θεωρείται βέβαιο  ότι η υπόθεση βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και η Μητρόπολη θα αξιοποιήσει το κτήριο αυτό για Κέντρο Απεξάρτησης.

ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλει η Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Καβάλας για την αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σταυρίδης Κυριάκος σημείωσε σε δηλώσεις του ότι ήδη η υπηρεσία τους έχει επιβάλει ένα πρόστιμο σε ασυνείδητο δημότη που έβγαζε ότι ήθελε έξω από τους κάδους, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα πρόστιμα.

ΕΚΚΛΗΣΗ

Ο κ. Σταυρίδης έκανε έκκληση στους δημότες να καλούν την Υπηρεσία Καθαριότητας για να επιλαμβάνεται των ογκωδών αντικειμένων και μάλιστα αδαπάνως.

ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ

Στην Θάσο σήμερα ο Καβαλιώτης Υπουργός Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος για τα Ελευθέρια του νησιού. Η Διοίκηση  του Δήμου Θάσου του επιφυλάσσει μία θερμή υποδοχή.

ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΟΥΣ

Και Ισπανοί τουρίστες βρίσκονται αυτό το διάστημα στην Καβάλα!! Τελικά ο Οκτώβριος αποτελεί την μεγάλη τουριστική  έκπληξη για τον Νομό καβάλας συνολικά. Διότι στην Θάσο ακόμη υπάρχει αξιόλογη πληρότητα στα Ξενοδοχεία.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Την ίδια ώρα που αρκετοί Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες κολυμπούν ακόμη στις παραλίες της πόλεως. Για παράδειγμα στην Καλαμίτσα κάθε μεσημέρι η παραλία είναι γεμάτη από λουόμενους!

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Φυσικά οι υποδομές στην Καλαμίτσα είναι σε πολύ κακή κατάσταση και αυτό είναι ιδιαίτερα λυπηρό. Μακάρι να γίνει μία νέα παραχώρηση της παραλίας στον Δήμο καβάλας αν και θεωρείται πολύ δύσκολο…

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ

Ρωτήθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου καβάλας κ. Καρασαββόγλου αν θα κάνει αίτηση για την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου η οποία και προκηρύχθηκε. Κατηγορηματικά απάντησε αρνητικά.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ

Για την θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου προβάδισμα έχει όπως πληροφορηθήκαμε ο πρώην βουλευτής κ. Ντίνος Κλειτσιώτης.

ΝΟΔΕ

Σε ότι αφορά την Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα, ο πρόεδρος της κ. Χαράλαμπος Δράκος ξεκαθάρισε ότι θα είναι παρών στις εκλογές της ερχόμενης Άνοιξης. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *