Σχόλια….

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας με απόλυτη επιτυχία η Ετήσια Εμπορική Έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας Εκθεσιακό Κέντρο στην Νέα Καρβάλη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μάρκο Δέμπα  έχουν ανεβάσει τον πήχη σε πολύ υψηλά επίπεδα και αυτό τους αναγκάζει να δουλέψουν περισσότερο για την επόμενη έκθεση.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

Στο μεταξύ και οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην Έκθεση εξέφρασαν την ικανοποίηση  τους  για τη άρτια διοργάνωση και τις επιχειρηματικές συμφωνίες που έκλεισαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε το παραμικρό παράπονο για την όλη διοργάνωση!!!

ΕΛΓΑ

Τις πληγείσες αμπελοκαλλιέργειες επισκέφθηκε ο βουλευτής κ. Γιάννης Πασχαλίδης.

Μάλιστα πήρε και δείγματα τα οποία μετέφερε στον ΕΛΓΑ προχθές ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία των αποζημιώσεων των παραγωγών.

ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Όπως αναφέραμε την Τρίτη, πρωτόγνωρες καταστάσεις διαδραματίστηκαν στην συνεδρίαση του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Καβάλας όταν μέλη του ΠΑΜΕ επιτέθηκαν την Γραμματέα του φορέα κ. Τσούτσα που κατέληξε στο Νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η ίδια δήλωσε πως δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον κ. Γιαγκίδη, μέλος του ΔΣ, αλλά και από τον κ. Καταπόδη μέλος του ΠΑΜΕ. Ήδη υποβλήθηκαν μηνύσεις. Όλες αυτές οι καταστάσεις πραγματικά είναι ντροπιαστικές….

ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ

Από την πλευρά του ο κ. Γιαγκίδης κάνει λόγο για συκοφάντηση… Και οι μελανιές στα χέρια της κ. Τσούτσα πως έγιναν;  Από μόνες τους; Τα κλειδιά της εισόδου του Εργατικού Κέντρου ποιος τα άρπαξε και τα πέταξε στα σκαλάκια του κτιρίου;  Φυσικά όλα αυτά θα απαντηθούν στις αίθουσες του Δικαστηρίου, εμείς δεν είμαστε δικαστές…

ΓΑΛΑ

Με ανοιχτή τιμή κλείνονται οι συμφωνίες των κτηνοτρόφων με τους εμπόρους για την αγορά του γάλακτος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Καβάλας κ. Νίκο Δημόπουλο διαφωνούν κάθετα με αυτή την τακτική καθώς έχει μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η τιμή πώλησης.

ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Αδιέξοδο προέκυψε στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς δεν πέρασε κάποιο σημαντικό θέμα. Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μαρκόπουλο επιδιώκουν να συζητηθούν τα σημαντικά θέματα όπως η εξόρυξη χρυσού αλλά και ο αποκλεισμός της Σαμοθράκης. Και τελικά «σέρνουν» με τον τρόπο τους την διοίκηση  της Περιφέρειας σε μία νέα συνεδρίαση με τα θέματα που επιθυμούν να συζητηθούν…

ΑΛΛΑΓΗ

Η αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της Λαϊκής Αγοράς Κρηνίδων έχει προκαλέσει την μείωση της αγοραστικής κίνησης. Για συρρίκνωση της δυναμικής της κάνει λόγο ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου κ. Θέμης Καλπακίδης, που ζητά να επιστρέψει στο κέντρο των Κρηνίδων.

ΥΔΡΕΥΣΗ

Σε εξέλιξη είναι ο προγραμματισμός του Δήμου Καβάλας για το έργο ύδρευσης της περιοχής Φιλίππων από τις πηγές Κεφαλαρίου. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο το έργο είναι στην φάση της εκπόνησης Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που θα χρηματοδοτηθεί από την εταιρεία του ΤΑΡ. . .

ΣΧΟΛΕΙΑ

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι τα σχολεία στην Καβάλα όπως το διαβεβαιώνει η πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων κ. Μαριάνα Δρόσου.  

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Σήμερα ο απερχόμενος πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας κ. Χρήστος Ηλιάδης πρόκειται να δώσει απολογιστική συνέντευξη τύπου. Θα αναφερθεί στο έργο του που κατά γενική ομολογία ήταν πλούσιο επί της 6χρονης θητείας του.

ΣΙΓΗ

Από την άλλη ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα κ. Γιώργος Φιλόσογλου αποφεύγει τις δηλώσεις. Και εδώ που τα λέμε τι να τις κάνει και τι να πει;

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ…

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών για την εποχή έχουμε ακόμη κουνούπια… Και πολλά μάλιστα…..

ΑΠΕΡΓΙΑ

Πανελλαδική απεργία χθες με πολύ μικρά ποσοστά συμμετοχής. Για την Καβάλα δεν το συζητάμε…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *