Σχόλια….

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Ως γνωστό σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων συγκάλεσε την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Καβάλας κ. Μουριάδης για το προσφυγικό. Μάλιστα αναμένεται να επαναληφθεί διευρυμένη με την παρουσία και φορέων. Σύμφωνα με τον κ. Μουριάδη αυτό που θα προσπαθήσουν είναι να μην αυξηθεί ο αριθμός των προσφύγων στο Ασημακοπούλου.

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ

Και φυσικά αυτό είναι το ζητούμενο καθώς δεν είναι δυνατόν να γεμίσει με υπεράριθμους πρόσφυγες και μετανάστες το Ασημακοπούλου με  ότι αυτό συνεπάγεται….  Υπάρχουν και όρια….

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

Μία σύσκεψη συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης  Καβάλας κ. Αντωνιάδης με τον Σύνδεσμό των Σχολών Εκμάθησης Οδήγησης. Ο κ. Αντωνιάδης σημείωσε ότι έχει εξομαλυνθεί η διαδικασία των εξετάσεων ενώ οι εξεταστές για έναν μήνα θα είναι ένας.

ΑΕΙ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Συνέδριο για την Επικοινωνία  που διοργάνωσε το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, πρώην ΤΕΙ. Σύμφωνα με τον κοσμήτορα κ. Μητρόπουλο ήταν ένα απολύτως επιτυχές συνέδριο ενώ την επόμενη χρονιά θα φιλοξενηθεί στην Βουλγαρία.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ

Η  εξ αναβολής, 21η και 22η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Καβάλας, τελικά πραγματοποιήθηκε χθες  στις 19:00 και 20:00 αντίστοιχα.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ

Την ίδια  ώρα που παράνομη χαρακτήρισε την αναβολή των προχθεσινών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Γραμμένος. Ο ίδιος σημειώνει ότι αυτή η αναβολή είναι αντίθετη με την νομοθεσία.  Αντίθετα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πεφάνης σημείωσε ότι θέλησαν να διαφυλάξουν το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου και να μην ταλαιπωρήσουν το Σώμα.

ΚΑΥΣΙΜΑ

Η επίθεση στα διυλιστήρια της Σαουδικής Αραβίας ενδεχομένως να προκαλέσει αύξηση στις τιμές καυσίμων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Βενζινοπωλών κ. Πούλο η όποια αύξηση θα είναι τεχνητή.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Και φυσικά όπως πολύ σωστά υπονόησε ο κ. Πούλος, η παγκόσμια αγορά τεχνηέντως θα  ανεβάσει, ανα ανεβάσει τις τιμές των καυσίμων….  Γλυτώνεις από αυτούς…..

ΤΑΙΝΙΕΣ

Ολοκληρώθηκαν οι προβολές ταινιών στο Ζέφυρο που επιμελήθηκε ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων Τεχνών Καβάλας. Σύμφωνα με την Γραμματέα του συνδέσμου κ. Ζωή Βυζοβύτη το πρόγραμμα προβολών ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Στις 6 Οκτωβρίου θα διοργανωθεί η 21η Γιορτή Κτηνοτροφίας στον Πλαταμώνα. Για μία ακόμη φορά θα προσφερθεί βραστή γίδα ενώ σύμφωνα με την Γραμματέα του συλλόγου κ. Τζεσμετζόγλου Νέλη  θα προσφερθούν και άλλα εδέσματα και θα υπάρχει λαϊκό γλέντι.

ΠΕΤΡΑ

Η μνήμη της Πέτρας  είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα διοργανώσει η Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης το Σάββατο στην Νέα Καρβάλη στο Ακόντισμα στις 6 η  ώρα το απόγευμα. Ο πρόεδρος της Στέγης κ. Καπλάνης  Ιωσηφίδης σημείωσε σε δηλώσεις του πως πρόκειται για μία εκδήλωση μνήμης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας πρόκειται να βραβεύσει τους αριστούχους Θασίους ή θασιακής καταγωγής μαθητές, οι οποίοι αποφοίτησαν από τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κατά το σχολικό έτος 2018 – 2019, σε ειδική τελετή που θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου  ημέρα Κυριακή στις  11.30 π.μ. στον Ταρσανά της Σκάλας Ποταμιάς Θάσου (αίθουσα εκδηλώσεων Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΟΛΥΓΝΩΤΟΣ ΒΑΓΗΣ»).

     Το Διοικητικό Συμβούλιο της Θασιακής  καλεί τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους να τιμήσουν με την παρουσία τους την κορυφαία  εκδήλωση του Συλλόγου, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1974 και με την οποία επιβραβεύεται η πνευματική προσπάθεια και το ήθος της μαθητιώσας νεολαίας.

ΘΑΣΟΣ

Το τι ανακρίβειες  γράφονται και λέγονται για τις εργασίες της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας στο Υψάριο της Θάσου δεν λέγονται και έχουν ξεσηκώσει τους Θασίους.  Μήπως να παρέμβει και ο Εισαγγελέας για τα ψευδή δημοσιεύματα;

ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ

Αυτό πρέπει να το ελέγξει και η Δημοτική Αρχή Θάσου. Διότι αυτές οι εγκαταστάσεις είναι για την ασφάλεια των Θασίων αλλά και των πτήσεων….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *