Σχόλια…..

ΣΥΣΚΕΨΗ

Χθες  στις 11:45 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Κώστα Αντωνιάδη  πραγματοποιήθηκε  σύσκεψη με τους Προέδρους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Α.Ε., του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας και του Συνεταιρισμού “Eurotaxi Kavala”, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.  Το κλίμα της σύσκεψης ήταν πολύ καλό, συμφωνήθηκαν όλα στο ακέραιο.

ΟΑΕΔ

Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ επισκέφθηκε χθες  την Καβάλα για σειρά επαφών.

Συγκεκριμένα στις 10.30 το πρωί επισκέφθηκε  τον ΟΑΕΔ. Ακολούθως στην 1.30 μετά το μεσημέρι επισκέφθηκε τον Δήμο Παγγαίου και στις 3 το απόγευμα επισκέφθηκε  τον Δήμο Νέστου και στην συνέχεια μετέβη στις Σέρρες.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

Η επίσκεψη του Διοικητή του ΟΑΕΔ ήταν μία πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Γιάννη Πασχαλίδη ο οποίος τον συνόδευσε σε όλες τις επαφές του.

EKΔΗΛΩΣΗ

Ο Σύλλογος Αποφοίτων, Φοιτησάντων και Εκπαιδευτικών του πρώην Γυμνασίου Αρρένων Καβάλας και νυν 1ου Γυμνασίου Καβάλας  στα πλαίσια της  εορτής για τα  ΕΚΑΤΟ (100) χρόνια λειτουργίας του κτιρίου του 1ου  Γυμνασίου  Καβάλας  ως Γυμνασίου ,  διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία το περασμένο Σάββατο εκδήλωση στην πόλη της Καβάλας , στον ιστορικό χώρο του 1ου Γυμνασίου Καβάλας.  Η παρουσία των αποφοίτων ήταν εντυπωσιακή  καθώς εμφανίστηκαν και άτομα που ηλικιακά ξεπερνούσαν τα 90 ‘έτη.  Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χίζαρης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιτυχία του εγχειρήματος, δεσμευόμενος και για ανάλογη συνέχεια σε ότι αφορά τις επόμενες εκδηλώσεις.

ΑΠΑΞΙΩΣΗ

Για απαξίωση της τοπικής κοινωνίας κάνει λόγο ο δήμαρχος Καβάλας κ. Μουριάδης σε ότι αφορά την μηδαμινή ενημέρωση που έχουν από την κυβέρνηση για το προσφυγικό.  Ο δήμαρχος σημείωσε πως επιβάλλεται να ενημερωθούν για το πόσοι μετανάστες θα έρθουν στο Στρατόπεδο Ασημακοπούλου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Μαζικές προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών έγιναν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και μένει να γίνει η διανομή τους στα σχολεία. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Απόστολο Μουμτσάκη οι προσλήψεις αυτές θα δώσουν λύσεις.

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Ευαίσθητο χαρακτήρισε το ζήτημα για το προσφυγικό ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών κ. Άρης Βέρρος. Σύμφωνα με τον ίδιο το ζητούμενο είναι οι άνθρωποι να βιώνουν αξιοπρεπώς στην Καβάλα και να μην γίνει πύλη εισόδου μεταναστών η Καβάλα. 

ΛΕΣΧΗ

Προς το τέλος βρίσκονται οι εργασίες στην πρώην Μεγάλη Λέσχη Καβάλας. Από εδώ και στο εξής θα ακολουθήσει η διαδικασία της επίπλωσής του όπως σημείωσε η πρώην Αντιδήμαρχος κ. Δρακονάκη, καθώς ήδη έχει διενεργηθεί ο διαγωνισμός για τον εξοπλισμό του κτιρίου.

ΕΚΑΒ

Δεν υλοποιήθηκαν οι 4 μεταθέσεις προσωπικού στο ΕΚΑΒ Καβάλας με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε προσωπικό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Τσισιλικάκη παρ` όλα αυτά το καλοκαίρι ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις.

ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ

Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στον κάμπο των Φιλίππων όπου λόγω των εργασιών του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ υπήρξαν προβλήματα στην άρδευση των χωραφιών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αγροτών κ. Καλπακίδη αναμένουν από την νέα διοίκηση του Δήμου Καβάλας να παρέμβει. 

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ο Καβαλιώτης Υπουργός Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος τελικά επισκέφθηκε την Καβάλα την Παρασκευή το πρωί και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο καβάλας κ. Μουριάδη για το προσφυγικό. Παρούσα και η πρώην δήμαρχος κ. Τσανάκα. Η συνάντηση σε καλό κλίμα με τον υπουργό να δεσμεύεται να διερευνήσει το όλο θέμα με την επερχόμενη έλευση νέων προσφύγων στο Στρατόπεδο Ασημακοπούλου.

ΕΡΓΑ

Συνεχίζονται τα έργα στην Καβάλα για την εγκατάσταση ευριζωνικών δικτύων. Αρκετά τα παράπονα των πολιτών για την αναστάτωση…

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

Μας τελειώνει το καλοκαίρι…. Την Κυριακή οι λουόμενοι στις παραλίες δεν ήταν ούτε οι μισοί σε σχέση με μία εβδομάδα νωρίτερα….

ΣΤΑΔΙΑΚΑ

Σταδιακά οι Καβαλιώτες προετοιμάζονται για το Φθινόπωρο… Άλλωστε αύριο ανοίγουν και τα σχολεία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *