Σχόλια….

ΔΡΑΣΕΙΣ

Δεν τίθεται λόγος κλεισίματος του γραφείου της Καβάλας του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου. Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τους κ. Άννα Γιοβανιού δεν πρόκειται να υπάρξει τέτοια εξέλιξη το αντίθετο μάλιστα καθώς θα αυξήσουν τις δράσεις τους.

ΠΝΟΗ

Ο Σύλλογος για το Παιδί και την Οικογένεια ΠΝΟΗ εδώ και μερικά χρόνια έχει σε εφαρμογή το Κοινωνικό Φροντιστήριο στηρίζοντας τα παιδιά των οικογενειών που είναι κάτω από την ομπρέλα του συλλόγου. Η Γενική Γραμματέας της ΠΝΟΗΣ κ. Νίκη Ανέστη σημείωσε πως έχει βοηθήσει πάρα πολύ η ΠΝΟΗ τα παιδιά για την είσοδο στα ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς φέτος 3 απόφοιτη που στηρίχθηκαν στο πρόγραμμα εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά  Ιδρύματα. 

ΔΣ

Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας ανέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Πεφάνης. Σύμφωνα με τον ίδιο στόχος τους είναι να παράξουν σοβαρό έργο προς όφελος των πολιτών.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Θέμα ημερών είναι η συνάντηση της Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας με τον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του επικοινώνησαν με το γραμματέα του υπουργού και αναμένουν να οριστεί η ημερομηνία το αργότερο μέχρι 10 Σεπτεμβρίου. 

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Δεν τίθεται θέμα φιλοξενίας 1000 νέων  προσφύγων στο Στρατόπεδο Ασημακοπούλου.  Ο δήμαρχος Καβάλας κ. Μουριάδης συγκάλεσε σύναξη επικεφαλής των παρατάξεων για να διευθετηθεί το θέμα.  Σύμφωνα με τον ίδιο το ανώτερο που μπορεί επιπλέον να φιλοξενηθούν  στο Ασημακοπούλου είναι 350 πρόσφυγες.

ΕΞΟΡΜΗΣΗ

Ξεκίνησε από την Δευτέρα μία εξόρμηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας για τον καθαρισμό της πόλης. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κ. Σταυρίδη  χθες ήταν προγραμματισμένος  και ο  καθαρισμός του ανοιχτού κολυμβητηρίου.

ΒΟΥΡΚΟΣ

Να υπενθυμίσουμε ότι το ανοιχτό κολυμβητήριο μετατράπηκε σε βούρκο καθώς δεν καθαρίστηκε ποτέ την τελευταία τουλάχιστον 5ετία….

ΑΝΑΛΗΨΗ

Επισήμως τα καθήκοντα χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας ανέλαβε προχθές  ο  κ. Κώστας Αντωνιάδης  σε ειδική τελετή παράδοσης παραλαβής  στην 1  μετά το μεσημέρι στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας. Ο αποχωρήσασας  Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρκόπουλος του ευχήθηκε καλή θητεία ενώ  ο κ. Αντωνιάδης δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί για τα συμφέροντα των πολιτών.

ΑΙΧΜΕΣ

Από την άλλη ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε ικανοποπιημένος που στα 5 χρόνια της θητείας του δεν ενεπλάκη με την Δικαιοσύνη ενώ άφησε αιχμές για το πολιτικο σύστημα του Κλεισθένη που επιτρέπει σε συνδυασμούς περιφερειακούς που κατετάγησαν 4οι και 5οι να μπορούν να έχουν Αντιπεριφερειάρχες.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί  ότι στην εκδήλωση της παράδοσης παραλαβής παραβρέθηκαν Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες όπως ο κ. Σιμιτσής, οι δήμαρχοι καβάλας και Νέστου κ.κ. Μουριάδης και Μιχαηλίδης αλλά και πλήθος εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Παρών και ο πρόεδρος του ΟΛΚ κ. Ηλιάδης.

ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Επίσης στην τελετή παραβρέθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάνια Ελευθεριάδου που είχε θερμή χειραψία με τον κ. Αντωνιάδη καθώς είναι  συν τοις άλλοις και οι 2 δικηγόροι.

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ

Παρότι οι καιρικές συνθήκες είναι καλοκαιρινές, αδειάζουν σταδιακά οι παραλίες του Νομού Καβάλας….

ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ

Καλή είναι η εμπορική κίνηση στην αγορά της Καβάλας αυτό το διάστημα.  Σε αυτό βοηθούν οι καλές καιρικές συνθήκες αλλά και το πλήθος των Βαλκάνιων τουρισχτών.

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

Πλημμύρισε από Βούλγαρους τουρίστες η Νέα Ηρακλέιτσα και η Πέραμος. Οι οποίοι ψωνίζουν από τα πολυκαταστήματα της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *