Σχόλια….

ΜΕΤΡΑ

Προς την θετική κατεύθυνση είναι τα μέτρα μείωσης των φόρων που λαμβάνει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου  Καβάλας κ. Βασίλη Λεμονίδη τα μέτρα αυτά ανακουφίζουν την αγορά.

ΨΕΚΑΣΜΟΙ

Στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών έτους 2019 θα πραγματοποιηθούν αεροψεκασμοί ακμαιοκτονίας (ULV) στις περιοχές Ποντολίβαδου, Χρυσούπολης και Κεραμωτής του Δήμου Νέστου, εκτός κατοικημένων περιοχών, σήμερα Τρίτη, 30 Ιουλίου από τη δύση του ηλίου και για δύο ώρες. Οι αεροψεκασμοί θα διενεργηθούν εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πτήσεων καθώς και η αποτελεσματικότητα των εφαρμογών.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Τις αλλαγές στην μεταρρύθμιση του Κλεισθένη περιμένουν και στην παράταξη του νέου δημάρχου Καβάλας κ. Θεόδωρου Μουριάδη. Σύμφωνα με τον νέο δημοτικό σύμβουλο κ. Λεωνίδα Παππά από πλευράς τους δίνουν βαρύτητα στην οργάνωση για την επόμενη ημέρα.

ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ

Σειρά ανατιμήσεων αναμένεται να υπάρξουν στα φάρμακα στην χώρα μας καθώς οι πολύ χαμηλές τιμές οδήγησαν στο να υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε φάρμακα.  Σύμφωνα με την πρόεδρο των Φαρμακοποιών Καβάλας κ. Σίσσυ Ρακιντζή οι ανατιμήσεις είναι απαραίτητες.

ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ

Επιφυλάξεις διατηρεί το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Μακεδονίας σε ό,τι αφορά την κατασκευή τούνελ στα Τενάγη που θα οδηγεί τα ύδατα στην θάλασσα. Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνει διαχείριση των υδάτων ως έχουν.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τα Βαλκάνια βλέπουν τουριστικά Ανατολική Μακεδονία και Θράκη καθώς φέτος το καλοκαίρι τουριστικά η Περιφέρεια απογειώθηκε από τον οδικό τουρισμό από τις βαλκανικές χώρες. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Κώστα Αντωνιάδη οι Βαλκάνιοι τουρίστες βλέπουν διέξοδο προς την χώρα μας από την Περιφέρεια μας.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, τον Αύγουστο πολύ δύσκολα θα βρίσκει κανείς δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Καβάλας μέχρι τις 20 του μήνα. Αυτήν την εικόνα η χερσαία ζώνη της Καβάλας είχε να τη ζήσει πολλά χρόνια. Κυριολεκτικά δεκαετίες. Διότι, καλώς ή κακώς, η Θάσος μονοπωλούσε το τουριστικό ενδιαφέρον.

ΘΑΣΟΣ

Και μιας και αναφερόμαστε στη Θάσο, αξίζει να σημειώσουμε ότι το νησί «βουλιάζει» από τουρίστες. Βέβαια, ως συνήθως, οι Θάσιοι γκρινιάζουν, αλλά δεν έχουν δίκιο. Φέτος οι τουρίστες δαπανούν περισσότερα σε σχέση με πέρυσι στο νησί. Συνεπώς, ας σταματήσουν να λειτουργούν σαν τη Μάρθα Βούρτση.

ΚΡΙΤΙΚΗ

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η νέα βουλευτής κ. Τάνια Ελευθεριάδου υποστηρίζοντας ότι τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση δεν έχουν αντίκρισμα.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Έτοιμοι για συνεργασίες από την 1η Σεπτεμβρίου δηλώνει ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών κ. Άρης Βέρρος. Όπως σημείωσε μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με επικεφαλής άλλων παρατάξεων.

ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του βουλευτή κ. Μακάριου Λαζαρίδη με την Πρυτανεία του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος στην Καβάλα την περασμένη εβδομάδα.  Οι διοικούντες του Πανεπιστημίου πλέον, πρώην ΤΕΙ, εξήγησαν όλα τα τρέχοντα θέματα και προβλήματα που υπάρχουν ώστε ο κ. Λαζαρίδης να βοηθήσει.

ΣΚΟΥΝΤΗΜΑ

Και είναι γεγονός ότι θέλει ένα σκούντημα το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος καθώς υπάρχουν ακόμη κάποια εκκρεμή ζητήματα που πρέπει να λυθούν. Και υπολείπεται ένας μήνας περίπου μέχρι τη λειτουργία του.

«ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ» ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Στο μεταξύ «βούλιαξαν» οι παραλίες της Καβάλας το Σαββατοκύριακο. Οι καλές καιρικές συνθήκες και η δίψα του κόσμου για θάλασσα. μέτρησαν σ’ αυτήν την κάθοδο.

ΤΟ ΚΤΕΛ

Την ίδια ώρα που το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας εκτελεί δρομολόγια για τους Αμμολόφους και εξυπηρετεί αφάνταστα τους λουόμενους. Οι Αμμόλοφοι οι οποίοι, πλέον, είναι η πιο πολυσύχναστη παραλία της Καβάλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *